ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 25 Δεκεμβρίου 2018

Για κακούργημα παραπέμπεται ο Κέβιν Σπέισι

Η αλά Φρανκ Άντεργουντ απάντησή του - BINTEO

Για κακούργημα παραπέμπεται ο Αμερικανός ηθοποιός Κέβιν Σπέισι για σεξουαλική επίθεση εναντίον ενός εφήβου, τον Ιούλιο του 2016, κοντά στη Βοστόνη, όπως γράφει σήμερα η εφημερίδα Boston Globe επικαλούμενη τον εισαγγελέα του νησιού Ναντάκετ, στη Μασαχουσέτη.
Ο ίδιος απάντησε με ένα βίντεο..
στα social media. Η αστυνομία του νησιού ερευνούσε από τον Νοέμβριο του 2017 αυτήν την επίθεση και αφού η μητέρα του αγοριού κατήγγειλε τον ηθοποιό, σε μια συνέντευξη Τύπου
Σύμφωνα με την εφημερίδα, που επικαλείται τον τοπικό εισαγγελέα Μάικλ Ο'Κίφι, η κατηγορία σε βάρος του πρόκειται να απαγγελθεί επισήμως στις 7 Ιανουαρίου.
Όταν το κίνημα #MeToo άρχισε να παίρνει διαστάσεις, ο Σπέισι κατηγορήθηκε από πολλούς άνδρες για σεξουαλική παρενόχληση και επιθέσεις όταν ήταν ανήλικοι και η καριέρα του στο Χόλιγουντ φαίνεται ότι καταρρέει.
Στο βίντεο που ανάρτησε στο προσωπικό του προφίλ στο Facebook ο Σπέισι, ουσιαστικά υποδύεται τον Frank Underwood, τον πρωταγωνιστή της σειράς House of Cards.
Η σειρά συνεχίστηκε χωρίς τον Σπέισι, μετά τη θύελλα αντιδράσεων που δημιουργήθηκε. Ο Φρανκ Άντεργουν πέθανε και ανέλαβε τη θέση του η γυναίκα του Κλερ.
«Είδατε τον θάνατό μου. Με είδατε όμως να πεθαίνω;», λέει ο ηθοποιός κοιτώντας την κάμερα.
Το βίντεο το συνόδευε μία φράση: “Let me be Frank” και αυτό αρκεί για να δημιουργηθούν πολλά σενάρια, η φράση είναι διπλής ανάγνωσης καθώς σημαίνει «επιτρέψτε μου να είμαι ειλικρινής. Την ίδια ώρα όμως ο πρωταγωνιστής της σειράς λέγεται Frank, οπότε μπορεί και να σημαίνει «επιτρέψτε μου να είμαι ο Frank».
«Ξέρω τι θέλετε. Ω, σίγουρα, μπορεί να προσπάθησαν να μας χωρίσουν, αλλά αυτό που έχουμε είναι πολύ δυνατό, πολύ ισχυρό. Άλλωστε έχουμε μοιραστεί τα πάντα εσείς κι εγώ. Σας είπα τα πιο βαθιά κρυμμένα και τα πιο σκοτεινά μυστικά μου. Σας έδειξα ακριβώς για τι είναι ικανοί οι άνθρωποι. Σας σόκαρα με την ειλικρίνειά μου, αλλά κυρίως σας προκάλεσα και σας έκανα να σκεφτείτε. Και με εμπιστευτήκατε, παρά το ότι ξέρατε ότι δεν έπρεπε. Οπότε δεν τελειώσαμε ό, τι κι αν λέει ο καθένας».