ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 23 Μαΐου 2018

35 εκατ. θα επενδύσει ο Σαββίδης στο πρόγραμμα του Epsilon

Όσο κοστίζει μια τηλεοπτική άδεια, δηλαδή 35 εκ ευρώ, λέγεται ότι θα είναι το ύψος της επένδυσης για το νέο πρόγραμμα του «Epsilon». Το ποσό είναι τεράστιο και μάλιστα επειδή το νούμερο έχει κυκλοφορήσει στη διαφημιστική αγορά, oι υπόλοιποι τηλεοπτικοί σταθμοί έχουν θορυβηθεί! Δικαίως φυσικά, διότι αν όντως επενδυθεί αυτό το ποσό και δεν μείνει μόνο ως πρόθεση της ιδιοκτησίας του καναλιού, αναμφισβήτητα θα.. υπάρξει σημαντική πίεση.
Το θέμα είναι να επενδυθεί σωστά το συγκεκριμένο ποσό και όχι να σκορπιστεί σε ξεπερασμένα project, διότι δεν φθάνει μόνο να διαθέτει κανείς τα χρήματα για να χτίσει ένα κανάλι, αλλά τα στελέχη του να ξέρουν και να το επενδύσουν, ώστε να έχουν κέρδος σε επίπεδο διαφήμισης και τηλεθέασης.
Έτσι οι μέχρι στιγμής κινήσεις της διοίκησης του σταθμού (μέσω των επίσημων ανακοινώσεων και όχι οι προθέσεις που διαρρέονται), μπορεί να προδίδουν μια αβεβαιότητα, ωστόσο, θα ήταν άδικο αν δεν πιστωθεί στα θετικά η αποκλειστική συνεργασία που υπέγραψε ο σταθμός με τους σεναριογράφους Βασίλη Ρίσβα και Δήμητρα Σακαλή, το δίδυμο των μεγάλων τηλεοπτικών επιτυχιών «Πενήντα – Πενήντα», «Μαύρα μεσάνυχτα» και η «10η Εντολή».
- πηγή: enimerosi24