ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Κυριακή 1 Απριλίου 2018

Πόλεμος για το νερό...

Επίθεση κατά του πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα και του υπουργού Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων, Χρήστου Σπίρτζη εξαπέλυσε μέσω social media ο πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης, αναφορικά με τα προβλήματα υδροδότησης στη Θεσσαλονίκη. «Την ώρα που ο κ. Τσίπρας στήνει φιέστες η Θεσσαλονίκη είναι για 5η μέρα χωρίς νερό. Το ότι ο κ. Σπίρτζης και η διοίκηση της ΕΥΑΘ είναι ακόμα στις θέσεις τους δείχνει το μέγεθος της αδιαφορίας και του κυνισμού αυτής της ανίκανης κυβέρνησης», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Μητσοτάκης.
Αμέσως απάντησε μέσω fb  ο υπουργός Υποδομών Χρήστος Σπίρτζης:
"Πάλι συνελήφθη αδιάβαστος, ο «άριστος» πρόεδρος της ΝΔ,.. Κυριάκος Μητσοτάκης. Ούτε πού «ανήκει» η ΕΥΑΘ δεν ξέρει, και εκτίθεται τιτιβίζοντας. Η ΕΥΑΘ από τον ιδρυτικό της νόμο «ανήκε» στο τότε υπουργείο Μακεδονίας – Θράκης, ενώ στο καταστατικό της το 2013 (άρθρο1 παρ.3) αναφέρεται ρητά ότι την εποπτεία έχουν το Υπουργείο Οικονομίας και Οικονομικών και το Μακεδονίας Θράκης. Υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρονικής διακυβέρνησης τότε και ούτε τι αποφασίζατε δεν ξέρατε κύριε Μητσοτάκη, και θέλετε να κυβερνήσετε τη χώρα. Γι αυτό δεν θα καταφέρετε να κυβερνήσετε ποτέ."