ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Σάββατο 7 Απριλίου 2018

«Ξετίναξε τον Ψυχάρη, γονάτισε τον Μπόμπολα»

Φαήλος Κρανιδιώτης: Ο Τσίπρας έβγαλε την πρίζα από την ψευτοελίτ!

Με ένα άρθρο στο οποίο αναφέρεται στις γνωστές εθνικιστικές θέσεις του ο Φαήλος Κρανιδιώτης, πρόεδρος της Νέας Δεξιάς, κάνει την παραδοχή πως μόνο ο Τσίπρας έβγαλε την πρίζα από την ψευτοελίτ, γιατί δεν τον κρατάνε πουθενά!
Μεταξύ διαφόρων εθνικιστικών κορονών περί «εθνομηδενιστών».. και ιντελιγκέντσηδων, με άρθρο του σε κυριακάτικη εφημερίδα, ο πρόεδρος της Νέας Δεξιάς παραδέχεται ότι ο πρωθυπουργός Αλ. Τσίπρας «… μπόρεσε και ξετίναξε τον ΔΟΛ, έστειλε στην σέντρα τον Ψυχάρη, που είδε το σπίτι – ανάκτορό του να βγαίνει στο σφυρί..» και ότι «… μπόρεσε να γονατίσει τον Μπόμπολα, να τραβήξει την πρίζα του MEGA και επί των ημερών του να αντιμετωπίζει ο Μαρινάκης βαριές κατηγορίες».
Κι όπως παραδέχεται λίγο πιο κάτω, «διότι προφανώς δεν τον κρατάνε. Εάν είχε σταθεί σούζα στους προθαλάμους και τον είχανε σε κάμερες να παντελονιάζει μαύρο χρήμα, τότε απλά θα του είχαν ψιθυρίσει δύο φωνήεντα…»!
- από το documentonews