ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 3 Απριλίου 2018

Ανοιγμα(;) Χατζηνικολάου στον Μητσοτάκη

Ως άνοιγμα του Νίκου Χατζηνικολάου στον πρόεδρο της ΝΔ θεώρησαν πολλοί τη σημερινή συνέντευξη του Κυριάκου Μητσοτάκη στον Real Fm. Κάποιοι άλλοι ειπαν ότι ήρθε το πλήρωμα του χρόνου (οι συγκυρίες ευνοούν) για «στροφή» Χατζηνικολάου προς τη ΝΔ. Βέβαια δεν σκέφτονται ότι τι πιο φυσικό απο το να καλέσεις στην εκπομπή σου τον «αυριανό πρωθυπουργό» για να μιλήσει για όλα τα θέματα της επικαιρότητας. Και είμαστε σίγουροι ότι..
ο Κυρ. Μητσοτάκης δεν τόλμησε να δώσει «σκονάκια» με ερωτήσεις στον Ν. Χατζηνικολάου όπως έκανε σε κάποιους άλλους στον ΣΚΑΪ. 
Στον Real FM o Κυριάκος Μητσοτάκης μεταξύ άλλων:
- Δήλωσε «υπέρμαχος της λογικής ότι σε ΕΥΔΑΠ και ΕΥΑΘ πρέπει να μπει στρατηγικός επενδυτής», προσθέτοντας ότι αυτό θα πρέπει να συνδυαστεί με μια ισχυρή εποπτική αρχή που θα εξασφαλίσει ότι δεν θα αυξηθούν τα τιμολόγια και το νερό δεν θα γίνει αντικείμενο στυγνής εκμετάλλευσης...
- Δεν προεξόφλησε τη στάση του κόμματος του στο ενδεχόμενο να έρθει μια συμφωνία με τα Σκόπια που θα περιλαμβάνει τη σύνθετη ονομασία και άφησε ανοιχτό να την αποδεχτεί αν αλλάξει το σύνταγμα της ΠΓΔΜ και εξαλειφθούν οι αλυτρωτικές διατάξεις.
- Ηταν ιδιαίτερα αιχμηρός κατά του Πάνου Καμμένου και των δηλώσεων που έκανε χτες χαρακτηρίζοντάς τον "εθνικά επικίνδυνο".
- Επέρριψε ευθύνες και στον Τσίπρα τον οποίο αποκάλεσε "αδύναμο πρωθυπουργό".
- Κατηγόρησε το Μαξίμου για "αστοχία" με αφορμή την τελευταία του ανακοίνωση που χαρακτήρισε "σουλτάνο" τον Ερντογάν, τονίζοντας ότι είναι αχρείαστες δηλώσεις που "ρίχνουν λάδι στη φωτιά".