ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Παρασκευή 26 Ιανουαρίου 2018

Πως το Photoshop εξέθεσε το Vanity Fair

Εμφάνισε την Όπρα με τρία χέρια και τη Ριζ Γουίδερσπουν με τρία πόδια

Σε γκάφα υπέπεσε του Vanity Fair ελέω... photoshop και στα social media το "γλέντησαν" καθώς στο εξώφυλλο του περιοδικού η Όπρα εμφανίζεται με τρία χέρια ενώ η Ρις Γουίδερσπουν φαίνεται να έχει τρία πόδια!..
Το περιοδικό κυκλοφόρησε το καθιερωμένο, ετήσιο τεύχος του Χόλιγουντ, την Πέμπτη, με τη γνωστή φωτογράφο Άνι Λίμποβιτς να έχει απαθανατίσει τους Όπρα Γουίνφρεϊ, Ρις Γουίδερσπουν, Νικόλ Κίντμαν, Τομ Χανκς,.. Μάικλ Τζόρνταν, Zendaya, Τζέσικα Τσάστεϊν, Κλερ Φόι, Μίχαελ Σάννον, Χάρισον Φορντ, Γκαλ Γκαντότ, Ρόμπερτ Ντε Νίρο, καθώς και τον συντάκτη του Vanity Fair, Γκρέυντον Κάρτερ.
Την υπέροχη φωτογράφιση ακύρωσε το photoshop, που… ανέδειξε τα τρία πόδια της Γουίδερσπουν και τα τρία χέρια της Όπρα.
Η Ρις Γουίδερσπουν, μετά τον χαμό που έγινε στα social media, έγραψε στο Twitter:
«Λοιπόν... υποθέτω πως πλέον το γνωρίζουν όλοι... έχω τρία πόδια. Ελπίζω να μπορείτε ακόμη να αποδεχθείτε για αυτό που είμαι (και δεν πρόκειται ποτέ να απολογηθώ που αγκάλιασα σφιχτά την Όπρα... Αν σου δοθεί η ευκαιρία, το συστήνω ανεπιφύλακτα)».
Σύμφωνα πάντως με το Vanity Fair, το «τρίτο πόδι» είναι απλώς το εσωτερικό του φορέματος της, το οποίο είναι στο χρώμα του δέρματός της.
Τι γίνεται όμως με τα τρία χέρια της Όπρα που αγκαλιάζουν την Γουίδερσπουν;
Το Vanity Fair αναγκάστηκε πλέον να τοποθετηθεί κι αυτό και να παραδεχτεί το λάθος του.
«Παρόλο που θα λατρεύαμε την αποκλειστικότητα στο τρίτο πόδι της Ρις Γουίδερσπουν, είναι απλώς η γραμμή του φορέματός της. Όσο για την Όπρα, πώς θα μπορούσε να τα βγάζει όλα πέρα έχοντας μόνο δύο χέρια;», έγραψε το περιοδικό στο Twitter, προσθέτοντας ότι το θέμα διορθώθηκε στη διαδικτυακή του έκδοση.