ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Κυριακή 21 Ιανουαρίου 2018

«Αναξιόπιστος, ευθυνόφοβος και λαϊκιστής»

Ο Τζανακόπουλος απαντάει στoν Μητσοτάκη 

Ως «λαϊκή διαμαρτυρία» κατά της κυβέρνησης εξέλαβε το συλλαλητήριο στη Θεσσαλονίκη, ο πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης και την κατηγόρησε ότι είναι «ανίκανη» να υπηρετήσει τα εθνικά συμφέροντα.
Συγκεκριμένα ο προέδρος της Ν.Δ. δήλωσε:
"H εντυπωσιακή συμμετοχή στο συλλαλητήριο αποδεικνύει την ιδιαίτερα μεγάλη ευαισθησία της κοινωνίας στο θέμα της ονομασίας των Σκοπίων. Σέβομαι και συμμερίζομαι αυτή την ευαισθησία. Ούτε μπορούν τα λίγα ακραία στοιχεία να..
αλλοιώσουν τον χαρακτήρα αυτής της μεγάλης λαϊκής διαμαρτυρίας. Μια διαμαρτυρία που εκφράζει ταυτόχρονα την αγανάκτηση των πολιτών απέναντι σε μια Κυβέρνηση που κινείται εν κρυπτώ και που, με τις πράξεις και τις παραλήψεις της, δείχνει ότι είναι ανίκανη να υπηρετήσει τα εθνικά συμφέροντα."
Στον πρόεδρο της ΝΔ  απάντησε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Δ. Τζανακόπουλος:
«Ο κ. Μητσοτάκης με τις δηλώσεις του για το σημερινό συλλαλητήριο απέδειξε ότι είναι ένας βαθιά αναξιόπιστος, ευθυνόφοβος και λαϊκιστής πολιτικός.
Ευτυχώς για τη χώρα η κυβέρνηση που θα χειριστεί και αυτό το κρίσιμο θέμα, δεν έχει μάθει να φοβάται την ευθύνη, όταν είναι να προασπίσει τα εθνικά συμφέροντα.»

ΥΓ Προς γραφείο Τύπου της Δ: Παιδιά, παραλείψεις και όχι παραλήψεις