ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Σάββατο 27 Ιανουαρίου 2018

ΕΤΙΤΑ: Συνδικαλιστής της ΕΣΗΕΑ σε ρόλο οπερατέρ

Τον δημοσιογράφο του ΑΝΤ1 Χρήστο Μαζανίτη καταγγέλλει η Ενωση Τεχνικών Ιδιωτικής Τηλεόρασης Αττικής (ΕΤΙΤΑ), πως με τεχνικό εξοπλισμό και handycam κάμερα, κάλυψε ως «δημοσιογράφος-τεχνικός» θέμα με αποστολή στην Αλβανία και πως αυτό μετέπειτα προβλήθηκε από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του σταθμού. 
Η ΕΤΙΤΑ ζητάει από την ΕΣΗΕΑ «να καλέσει τον… ταμία της και να δώσει εξηγήσεις για την συμπεριφορά του». Επίσης αναμένει από την Ένωση Συντακτών «να πάρει σαφή θέση για τα κρούσματα που ολοένα και πληθαίνουν και πλήττουν τους τεχνικούς της τηλεόρασης, καθώς επίσης και να αποτρέψει να επαναληφθούν τέτοιου είδους περιστατικά στο μέλλον».
«Όσο για τον κύριο Μαζανίτη», αναφέρει η ΕΤΙΤΑ, «το μόνο που έχουμε να πούμε είναι πως με αυτό του το ατόπημα δεν τιμά επ ουδενί το θεσμικό ρόλο που κατέχει σε ένα τόσο ιστορικό σωματείο». Kαι καταλήγει:
«Άραγε η Διεύθυνση Ειδήσεων του ΑΝΤ1 γνώριζε ή όχι ποιος ήταν ο … τεχνικός που κάλυψε το θέμα;  Ή μήπως για να κάνει οικονομίες στον σταθμό, η ίδια έστειλε στο θέμα δημοσιογράφο με… ικανότητες οπερατέρ;..