ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Πέμπτη 10 Αυγούστου 2017

Οι αλήθειες για τους απλήρωτους στο Real Group

Δεν είναι μόνο τα μεγάλα συγκροτήματα του Τύπου που έχουν φεσώσει κανονικά και με το νόμο (;) τους εργαζόμενους. Ο ΔΟΛ, ο Πήγασος, η Τηλέτυπος. Είναι κι άλλοι εκδοτικοί
οργανισμοί που κάποια στιγμή θέλησαν να γίνουν μεγάλοι, αλλά έμειναν στου δρόμου τα μισά. Το συγκρότημα Real του Νίκου Χατζηνικολάου είναι ένα από αυτά. Με ραδιοφωνικούς σταθμούς, εφημερίδες που κλείνουν κι ανοίγουν (βλέπε Αγορά, Ειδήσεις), σάιτ.
Εκεί που τα πράγματα έχουν φθάσει στο απροχώρητο είναι στις αμοιβές με δελτίο παροχής υπηρεσιών όπου οι καθυστερήσεις ανέρχονται στους 12 μήνες!..
Και ενώ οι καθυστερήσεις πληρωμής στους εργαζόμενους με δελτίο παροχής υπηρεσιών έχουν φτάσει στον χρόνο, οι εκκρεμότητες στα μισθολόγια για τη Real News (και όπου αλλού) ανέρχονται στους 4 έως 5 μήνες.
Για τη σύντομη διαδρομή των καθημερινών Ειδήσεων δεν έχουν δοθεί οφειλόμενα επιμίσθια. Η δουλειά βγήκε από τους δημοσιογράφους της εβδομαδιαίας Αγοράς, που έκλεισε, και της Real, με τους οποίους δεν υπήρξε επιπλέον συμφωνία.
- από ρεπορτάζ στο μπλογκ harddog-sport (ολόκληρο ΕΔΩ)