ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Πέμπτη 10 Αυγούστου 2017

Οι απολυμένοι της 9ης Αυγούστου - Προσεχώς τα τεύχη της «νέας εποχής»

Μαύρο έπεσε από χθες στα σάιτ του ΔΟΛ και το μόνο που βλέπεις όταν το ανοίγεις είναι το σημείωμα για τη ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ του Οργανισμού.
Την ιδια ώρα αναστέλλονται όλες οι εκδόσεις της Μιχαλακοπούλου ενώ λίγο πριν τη «νέα εποχή» όλοι οι εργαζόμενοι απολύονται, χωρίς αποζημιώσεις και χωρίς εξόφληση των δεδουλευμένων τους.
Οι εργαζόμενοι του ΔΟΛ από χθες 9 Aυγούστου άδειασαν τα γραφεία τους, παρέδωσαν τις κάρτες εισόδου καθώς και -όσοι είχαν- τις καρτες πρόσβασης στο υπόγειο πάρκινγκ (α, ρε Ψυχάρη τα μεγαλεία σου)… Τώρα θα περιμένουν να δουν αν το όνομά τους θα βρίσκεται τη «λίστα» αυτών που θα επαναπροσληφθούν - φυσικά με μειωμένους μισθούς και ξεκινώντας από το μηδέν...
Κάποιοι που έφυγαν τις τελευταίες δύσκολες στιγμές από τον ΔΟΛ με προορισμό τα Μέσα του καινούργιου αφεντικού είναι αυτοί που θα βγουν ωφελημένοι καθώς είναι σίγουρο πως θα..
«πρωταγωνιστήσουν» στη νέα εποχή των Μέσων του Βαγγέλη Μαρινάκη.
Σήμερα Πέμπτη κυκλοφόρησε στα περίπτερα και το τελευταίο τεύχος της εφημερίδας ΤΑ ΝΕΑ που κλείνει την εποχή ΔΟΛ.
Στο σχετικό πρωτοσέλιδο σημείωμα γίνεται λόγος για «αναγκαία απουσία προκειμένου να διευθευτηθούν πρακτικά και τεχνικά ζητήματα απολύτως απαραίτητα» ενώ αναφέρεται ότι «η νέα εποχή για ΤΑ ΝΕΑ, Το Βήμα και τα άλλα μέσα ενημέρωσης του Οργανισμού θα ξεκινήσει εντός ολίγων ημερών». Στο άρθρο γίνεται λόγος για αλλαγή σελίδας που έγινε «με την υπογραφή των συμβάσεων μεταβίβασης εκ μέρους της Ειδικής Διαχείρισης στη νέα εταιρεία του Ευάγγελου Μαρινάκη».
Στο κεντρικό άρθρο της εφημερίδας Τα ΝΕΑ καθώς και στα σάιτ του πάλαι ποτέ Δημοσιογραφικού Οργανισμού Λαμπράκη αναφέρονται συγκεκριμένα τα εξής:
ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ
Μετά από μια μακρά και επίπονη διαδικασία ο Δημοσιογραφικός Οργανισμός Λαμπράκη από σήμερα αλλάζει σελίδα για να περάσει το συντομότερο σε μια νέα εποχή με σιγουριά και αυτοπεποίθηση. Με την υπογραφή των συμβάσεων μεταβίβασης εκ μέρους της Ειδικής Διαχείρισης στη νέα εταιρεία του Ευάγγελου Μαρινάκη τελειώνει ένας ολόκληρος κύκλος ζωής που έχει αφήσει ανεξίτηλο στίγμα στην Ιστορία του τόπου.
Η νέα εποχή για ΤΑ ΝΕΑ, Το Βήμα και τα άλλα μέσα ενημέρωσης του Οργανισμού θα ξεκινήσει εντός ολίγων ημερών ώστε με ασφάλεια να κινηθεί στο μέλλον. Θα απαιτηθεί αυτή η αναγκαία απουσία προκειμένου να διευθευτηθούν πρακτικά και τεχνικά ζητημάτα απολύτως απαραίτητα.
Ανήκουν εύσημα και αναγνώριση σε όσους έφεραν όρθιο τον ΔΟΛ έως εδώ και είναι πολλοί, αλλά πρωτίστως η τιμή ανήκει στους χιλιάδες των αναγνωστών μας που μας στήριξαν σε όλες τις εποχές. Προσβλέπουμε με αισιοδοξία στη νέα εποχή που θα ξεκινήσει σύντομα για το μακρύ ταξίδι στο μέλλον.
ΥΓ Το κτήριο του ΔΟΛ, στην Μιχαλακοπούλου έχει εκκενωθεί και οι εργαζόμενοι ενημερώθηκαν ότι θα υπογράψουν τις απολύσεις τους στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο στην είσοδο του κτιρίου και από εκείνη την στιγμή και μετά αν για οποιοδήποτε λόγο θελήσουν να εισέλθουν στα γραφεία προκειμένου να παραλάβουν κάποιο προσωπικό αντικείμενο, θα συνοδεύονται από εκπρόσωπο της ασφάλειας...Μαλιστα όσοι δεν υπογράψουν τις απολύσεις, αυτές θα τους επιδοθούν με δικαστικό κλητήρα...