ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 9 Αυγούστου 2017

Τα «ματζούνια» και το ψεύτικο προφίλ της Τσαπανίδου

Το όνομα της Πόπης Τσαπανίδου χρησιμοποίησαν κάποιοι επιτήδειοι και δημιούργησαν μια σελίδα στο facebook μέσω της οποίας ανεβαίνουν sponsored posts διαφημιστικά για πωλήσεις serum και διαφόρων άλλων "ματζουνιών"...
Μέσα σε λίγες ημέρες μάλιστα κατάφερε να κάνει το κάθε post περισσότερα από 260 χιλιάδες views.
Η δημοσιογράφος απευθύνθηκε στην Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος και κατέθεσε μήνυση με τη βοήθεια της δικηγόρου της. Η Τσαπανίδου έκανε γνωστό το γεγονός μέσω του fb αναφέροντας συγκεκριμένα:..
 Αγαπητοί φίλοι
πρόσφατα ενημερωθηκα μετα απο μηνυματα σας στο inbox και στο messenger πως εχει δημιουργηθει μια σελιδα στο facebook στο δικο μου ονομα μεσω της οποιας ανεβαινουν sponsored posts διαφημιστικα για πωλησεις serum και διαφόρων άλλων "ματζουνιών"
Μέσα σε λίγες ημέρες μάλιστα κατάφερε να κάνει το κάθε post περισσότερα από 260 χιλιάδες views.
Μόλις το έμαθα απευθύνθηκα αμέσως στην Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος και κατέθεσα ΜΗΝΥΣΗ με τη βοήθεια της δικηγόρου μου.
Αν και οι άντρες της Διεύθυνσης Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος κινήθηκαν εξαιρετικά γρήγορα, περίμενα να ολοκληρωθούν οι διαδικασίες και να σας ενημερώσω τώρα που τα ηλεκτρονικά ίχνη των επιτήδειων που έδρασαν χρησιμοποιώντας το όνομά μου ειναι πια στα χερια των αρμοδιων διωκτικών αρχών.
Η ΨΕΥΤΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ LINK.
https://www.facebook.com/%CE%A0%CF%8C%CF%80%CE%B7-%CE%A4%…/…
ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΚΑΝΑΤΕ LIKE τότε θα λαμβάνετε παραπλανητικά μηνύματα. ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΝΑ ΤΗΝ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ και αγνοήστε όσα sponsored μηνύματα βλέπετε από αυτή τη σελίδα.
Θυμιζω πως εκτος απο αυτό το profile Popi Tsapanidou
και το page Popi Tsapanidou
https://www.facebook.com/TsapanidouPopi/
οτι άλλο "ανακαλυπτετε" να μου το λετε διοτι μαλλον καποιο λακο θα χει η φαβα
Με την ευκαιρια να ευχαριστησω δημοσια τους ανθρωπους που εργαζονται πισω απο το ιντερνετ για να σερφαρουμε με ασφαλεια εμεις και τα παιδια μας