ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Πέμπτη, 20 Ιουλίου 2017

Παραιτήθηκαν απο την «Τηλέτυπος» Γιώργος και Φώτης Μπόμπολας

Mε μια λιτή ανακοίνωση της Τηλέτυπος (Mega Channel) γνωστοποιήθηκε η παραίτηση του Γιώργου Μπόμπολα και του γιου του  Φώτη από το ΔΣ της εταιρείας. Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, την 13.7.2017 περιήλθε στο Διοικητικό Συμβούλιο η παραίτηση των μελών ΔΣ κ.κ. Γεωργίου Μπόμπολα και Φωτίου Μπόμπολα.
Να σημειωθεί ότι αμφότεροι κατείχαν επί σειρά ετών θέση μη εκτελεστικού μέλους στο διοικητικό συμβούλιο της Τηλέτυπος καθώς ο Όμιλος Μπόμπολα (κυρίως μέσω της Πήγασος Εκδοτική) κατείχε σημαντικό ποσοστό το μετοχικό κεφάλαιο της εταιρείας (Mega TV).
Τον περασμένο Μάιο ο Φώτης Μπόμπολας προχώρησε στην πώληση ποσοστού 19,63% της..
Τηλέτυπος στον επιχειρηματία Ιβάν Σαββίδη. Η Πήγασος διατηρεί το 13,09% της Τηλέτυπος, ποσοστό το οποίο δεν περιλαμβάνεται στα προς εκποίηση (στις 26 Ιουλίου) περιουσιακά στοιχεία (τίτλοι και άλλες συμμετοχές) της εκδοτικής εταιρείας. Μεταξύ άλλων, θα εκπλειστηριαστούν τα σήματα "Έθνος", "Έθνος της Κυριακής" και "Ημερησία", καθώς και μετοχές των εταιρειών Ευρώπη, Iris, Άνωση.