ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα, 17 Ιουλίου 2017

Ο Μάρης δείχνει ενδιαφέρον για τον «Πήγασο»

Σοβαρό ενδιαφέρον για την απόκτηση του «Πήγασου» της οικογένειας Μπόµπολα, τα περιουσιακά στοιχεία του οποίου αναµένεται να βγουν σε πλειστηριασµό στις 26 Ιουλίου, επιδεικνύει εσχάτως ο ∆ηµήτρης Μάρης.
Εκτός των τίτλων του «Εθνους», της «Ηµερησίας» κ.ά στο σχετικό πακέτο συµπεριλαµβάνεται και το 14% του Mega που έχει αποµείνει στον άλλοτε κραταιό όµιλο µετά την µεταβίβαση του 20% στην πλευρά Σαββίδη. Ωστόσο, η απόφαση του ΕΣΡ να προχωρήσει στον προσδιορισµό του αριθµού των αδειών δροµολογεί γενικότερες εξελίξεις. Η κυβέρνηση -κυρίως διά του υπουργού Ψηφιακής Πολιτικής- µπαίνει εκ νέου στο παιχνίδι, επιθυµώντας εκτός των άλλων να έχει λόγο στις διεργασίες..
Το ιδανικό σενάριο είναι -ανεξαρτήτως όσων συµβαίνουν στο µέτωπο του «Πήγασου»- να δηµιουργηθεί ένα σχήµα υπό τον ∆ηµήτρη Μάρη.
Ηδη, ο ισχυρός άνδρας της 24MEDIA, εκτός από το ∆ιαδίκτυο, έχει αρχίσει και επεκτείνει τη δράση του και στο ραδιοφωνικό τοπίο, µε τη δηµιουργία του News247. Μάλιστα, όπως λένε οι γνωρίζοντες, αν το αφεντικό της 24Media συµµετάσχει τελικώς στον διαγωνισµό για τις τηλεοπτικές άδειες, υπάρχει σοβαρό ενδεχόµενο να εµπλακεί στο σκηνικό και ο Φώτης Μπόµπολας. Ως γνωστόν, οι δύο άνδρες είναι συνεταίροι στην εταιρεία «Stoiximan», η οποία πηγαίνει πολύ καλά.
Πληροφορίες αναφέρουν ότι µετά από ένα αρκετά µεγάλο διάστηµα που είχαν παγώσει οι σχέσεις του οµογενούς επιχειρηµατία Ιβάν Σαββίδη µε την κυβέρνηση, υπήρξε εκ νέου επαφή, µε σκοπό να γίνει µια πρώτη κουβέντα που σχετιζόταν µε τη συµµετοχή του Σαββίδη και σε αυτόν τον διαγωνισµό.
πηγή: Secret / Παραπολιτικά