ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη, 2 Μαΐου 2017

Η ανεξάρτητη Μάρκου κι ο ακομπλεξάριστος Μητσοτάκης

Παίρνει σειρά μετά τον Φωτήλα για τη Νέα Δημοκρατία

Τη Νέα Δημοκρατία του Κυριάκου Μητσοτάκη καλοβλέπει ως επόμενο πολιτικό σταθμό η ανεξάρτητη βουλευτής Β’ Θεσσαλονίκης Κατερίνα Μάρκου, προκαλώντας, όπως και με την αποχώρησή της τον περασμένο Νοέμβριο, αιχμηρά σχόλια από πλευράς Ποταμιού.
Η Μάρκου σε συνέντευξή της στην εφημερίδα «Πρώτο Θέμα» προαναγγέλλει ανοιχτά ότι δεν θα είναι για πολύ καιρό ακόμη ανεξάρτητη βουλευτής και υποστηρίζει ότι η Ν.Δ. του Κυρ. Μητσοτάκη καλύπτει τον χώρο στον οποίο απευθύνονταν κάποτε η ΔΗΜΑΡ και το Ποτάμι. Πλέκει μάλιστα και το εγκώμιο του προέδρου της Ν.Δ., λέγοντας ότι είναι «ειλικρινής, ευθύς, ακομπλεξάριστος, προσιτός σε..
προσωπικό επίπεδο».
«Η προσχώρηση της στην ΝΔ καθυστερούσε γιατί οι γαλάζιοι βουλευτές δεν την ήθελαν στην Β’ Θεσσαλονίκης και δεν υπήρχαν εγγυήσεις για την επανεκλογή της. Όμως λύση βρέθηκε και θα ανακοινωθεί τις επόμενες μέρες», σχολιάζει ο επικεφαλής του ινστιτούτου Π2 του Ποταμιού και μέχρι πρότινος γραμματέας της Κ.Ο., Π. Καρκατσούλης μιλώντας για «αποστασία αλλά με… επίπεδο».
Αν τελικά η Μάρκου μεταπηδήσει στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης θα γίνει η δεύτερη βουλευτής που εκλέχθηκε με το Ποτάμι, αποχαιρέτησε τον Σταύρο (δείτε ΕΔΩ) και εντάσσεται στην κοινοβουλευτική ομάδα της Ν.Δ.. Προηγήθηκε η προσχώρηση του Ιάσονα Φωτήλα (Αχαΐα). - από το efsyn.gr