ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 18 Οκτωβρίου 2016

Ποιος «επέβαλε» τον Αρβανίτη στο κανάλι του Σαββίδη;

Tσίπρας - Αρβανίτης στο ρ/σ Στο Κόκκινο τον Ιούλιο του '15
Αποχαιρέτησε τους φίλους και τις φίλες συναδέλφους του καθώς και τους ακροατές του, ο δημοσιογράφος και διευθυντής του ρ/σ «Στο Κόκκινο» Κώστας Αρβανίτης που ως γνωστόν αναλαμβάνει επιτελική- διευθυντική θέση στο υπό σύσταση κανάλι του Ιβάν Σαββίδη.
Μέσω μηνύματός του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ο Κώστας Αρβανίτης ανακοίνωσε και "επίσημα" το τέλος της συνεργασίας του με τον ραδιοφωνικό σταθμό «Στο Κόκκινο», του οποίου υπήρξε διευθυντής για μεγάλο διάστημα. Συγκεκριμένα ο Αρβανίτης έγραψε στο fb:..
«Καλημέρα παιδιά…το τελευταίο ταξίδι σήμερα με το κόκκινο καράβι.
Ευχαριστώ όλους τους φίλους και τις φίλες τους συναδέλφους και τους ακροατές.Το Κόκκινο καράβι θα συνεχίζει να αρμενίζει περήφανα πολύχρωμα και ατίθασα. Να είναι πάντα το αγαπημένο μας ραδιοφωνάκι. Το αγαπημένο μας κοκκινάκι…
Κόκκινο για πάντα…Κόκκινο παντού. Venceremos».
Υ.Γ. Υπάρχουν πληροφορίες, που ελέγχονται, ότι τον Κώστα Αρβανίτη τον πρότεινε στον Ιβάν Σαββίδη υψηλόβαθμο στέλεχος από την «καρδιά» του Μαξίμου. Μαλιστα λένε ότι υπήρξε σχετικό τηλεφώνημα προς τον επιχειρηματία με το οποίο του «επεβλήθη» -τρόπον τινά- να προσλάβει τον εν λόγω δημοσιογράφο.