ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 19 Οκτωβρίου 2016

Ησυχία, τάξις, ασφάλεια στον ΔΟΛ...

Δέχθηκαν οι εργαζόμενοι του ΔΟΛ τις διαβεβαιώσεις της ιδιοκτησίας ότι ως το τέλος του μήνα θα λάβουν ένα δεκαπενθήμερο και ότι ως τον Ιανουάριο του 2017 θα αποπληρωθούν όλα τα χρωστούμενα (βλέπε μισός Ιανουάριος 2016, Ιούλιος, Αύγουστος και Σεπτέμβριος) και πείσθηκαν να μην προχωρήσουν σε απεργιακές κινητοποιήσεις.
Αν όμως δεν παρουσιασθεί εντός των προσεχών ημερών ολοκληρωμένο και γραπτό το σχέδιο με συγκεκριμένες ημερομηνίες πληρωμών, τότε η νέα τους συνέλευση στις 9 Νοεμβρίου θα έχει ως αποκλειστικό και μόνο αντικείμενο την κήρυξη απεργίας.
Στη σημερινή συνέλευση των εργαζομένων του ΔΟΛ, παρουσιάσθηκε από τον διευθυντή του «Βήματος» Αντώνη Καρακούση μια σχετικώς ομιχλώδης πρόταση του Σταύρου Ψυχάρη, η..
οποία έκανε λόγο για εξασφάλιση 20 εκατομμυρίων ευρώ που θα χρησιμεύσουν τόσο στις αποπληρωμές των εργαζομένων όσο και στο πρόγραμμα εξυγίανσης της εταιρείας.
Το τελευταίο προβλέπει εθελούσιες εξόδους, χωρίς ωστόσο να γίνουν γνωστές οι ποσοστώσεις σε κάθε περίπτωση καθώς και τα προσφερόμενα ποσά. Εξ ου και η απάντηση των εργαζομένων για διευκρινίσεις.
Όπως και να έχει το πράγμα, κερδήθηκε και πάλι χρόνος για την ιδιοκτησία του ΔΟΛ η οποία εξακολουθεί να μιλάει με τις τράπεζες και τους πιθανούς μνηστήρες του «συγκροτήματος». Δεν δείχνει πάντως ιδιαιτέρως πρόθυμη να πέσει αμαχητί…

Χρήστος Ξανθάκης (newpost)