ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 18 Οκτωβρίου 2016

Οι «σίγουροι» για το κανάλι του Μαρινάκη

Από τον όμιλο Κουρτάκη και το Real Group οι δημοσιογράφοι που θα αξιοποιηθούν...

Δεκάδες λέγεται ότι είναι καθημερινά τα ραντεβού της διοίκησης του νέου καναλιού συμφερόντων Βαγγέλη Μαρινάκη με στελέχη της τηλεοπτικής αγοράς και δημοσιογράφους… Χωρίς όμως να οριστικοποιούνται συμφωνίες συνεργασίας, πέρα από ελάχιστες εξαιρέσεις.
Για παράδειγμα οι σίγουροι από τους δημοσιογράφους που έχουν ήδη συμφωνήσει με το σταθμό λέγεται ότι μεταξύ άλλων είναι ο Σωτήρης Ξενάκης, ο Ανδρέας Παπαδόπουλος (που συνεργάζεται με τα «Παραπολιτικά»), ο Δημήτρης Μιχαλέλης, η Λίζα Δουκακάρου, η..
Μαριάννα Πυργιώτη (επίσης συνεργάζεται με τα «Παραπολιτικά) και μια σειρά άλλων ονομάτων που θα προέρχονται από τον εκδοτικό οργανισμό του Γιάννη Κουρτάκη, αλλά και το «Real Group» λόγω Μιχαλέλη.
Από κει και πέρα σε επίπεδο προγράμματος, συζητήσεις φέρεται να έχουν κάνει χωρίς να έχουν καταλήξει ακόμη σε συμφωνία, οι Λοΐζος Ξενόπουλος και Έλενα Κατραβά από το MEGA. Ενώ προς οριστικοποίηση είναι και ορισμένες εξωτερικές συνεργασίες με παραγωγούς.

Πέραν τούτων όμως δεν προκύπτουν άλλες χειροπιαστές συνεργασίες… Αντίθετα – όπως ήδη αναφέρθηκε, ακούγονται ότι πραγματοποιούνται πολλές συζητήσεις με τεχνικούς, δημοσιογράφους, παραγωγούς, στελέχη που μένει να επιβεβαιωθούν… Διότι τα συμβόλαια και οι όροι που προσφέρονται, ορισμένους τουλάχιστον τους ξενίζουν που είχαν συνηθίσει σε μια άλλη οικονομική πραγματικότητα… Βεβαίως επειδή οι επιλογές και οι εναλλακτικές έχουν περιοριστεί επικίνδυνα… αρκετοί που σήμερα διατηρούν επιφυλάξεις, ενδεχομένως τις άρουν σε δεύτερο χρόνο!
- πηγή: enimerosi24