ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 18 Οκτωβρίου 2016

Μετ΄εμποδίων η διάσκεψη του ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες

Σήμερα το απόγευμα, επρόκειτο να πραγματοποιηθεί κεκλεισμένων των θυρών η τρίτη διάσκεψη της διευρυμένης Ολομέλειας του Συμβουλίου της Επικρατείας για τις τηλεοπτικές άδειες. Κατά τη διάσκεψη της προηγούμενης Παρασκευής, δεν ολοκληρώθηκε η ψηφοφορία επί του παραδεκτού, του βασίμου και του εννόμου συμφέροντος των τηλεοπτικών σταθμών.
Κάποιοι όμως έκαναν λόγο για νέα αναβολή μετά και την ανακοίνωση του υπουργού Δικαιοσύνης Ν. Παρασκευόπουλου για έρευνα σε βάρος μέλους της διάσκεψης της Ολομέλειας σχετικά με διαρροή προσωπικών δεδομένων στον ηλεκτρονικό Τύπο και την εμπλοκή του σε υπόθεση.. σπουδάστριας της Εθνικής Σχολής Δικαστικών Λειτουργών κατά το έτος 2014.
 Στο παραπάνω ήρθε να προστεθεί και η απρόσμενη εισαγωγή στο νοσοκομείο μέλους της διάσκεψης της Ολομέλειας, του  Αρ. Βώρου, μετά από καρδιακό επεισόδιο γεγονός που πυροδότησε σενάρια για επ΄αόριστον αναβολής της διάσκεψης ή ακόμη και για επανασυζήτηση της υπόθεσης στο ακροατήριο.
Επισημαίνεται όμως ότι η ασθένεια Βώρου είναι γεγονός και δεν επιδέχεται καμίας παρερμηνείας ή σκοπιμότητας καθώς το γεγονός της ασθένειας του δικαστικού από μόνο του δεν επηρεάζει τη διαδικασία, καθώς υπάρχουν ήδη στη σύνθεση της Ολομέλειας του ΣτΕ δύο αναπληρωματικοί σύμβουλοι, οι οποίοι μπορούν  να καλύψουν το κενό που δημιουργήθηκε.