ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 25 Ιουλίου 2016

Ο Σταύρος Ψυχάρης κάνει αντίσταση για το MEGA (μονόστηλη…)

Ο Σταύρος Ψυχάρης κάνει αντίσταση – πρωτοσέλιδη και… μονόστηλη – για το MEGA. «Πολύ σκληρό για να πεθάνει» έγραψε σε επαναστατικό μονοστηλάκι στο Βήμα, η εφημερίδα του ανθρώπου που συνετέλεσε περισσότερο από πολλούς στο να γίνει υπερβολικά μαλακό το «πολύ σκληρό για να πεθάνει» Μεγάλο Κανάλι. Για το οποίο δύο εργαζόμενοι (Καμπουράκης-Οικονομέας) ξέσπασαν στον αέρα και πέταξαν στη μούρη παντός υπευθύνου για την κατάντια: «Έχεις μια δουλειά, δεν θες να την κρατήσεις για οποιοδήποτε λόγο, κλείσε την. Να είσαι εντάξει απέναντι στους εργαζόμενους».

Τι γράφει το Βήμα

«Πλήθος ερωτηματικών (sic, και όχι ερωτημάτων που είναι το σωστό) προκαλεί ο αποκλεισμός του Μεγάλου Καναλιού από τον διαγωνισμό των τηλεοπτικών αδειών» γράφει η εφημερίδα του εκδότη..
ο οποίος (συν)ευθύνεται που το συρρικνωμένο «Μεγάλο» κανάλι δεν πήρε την τραπεζική κάλυψη που χρειάζονταν και παρουσίασε έναν ελλιπή φάκελο.
- περισσότερα στο harddog-sport (ΕΔΩ)