ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Παρασκευή 29 Ιουλίου 2016

Αυγουστιάτικο μπουρίνι απειλεί όμιλο ΜΜΕ

Την ώρα που όλα τα βλέμματα είναι στραμμένα στις μεγάλες επιχειρήσεις ΜΜΕ και στο τι μέλλει γενέσθαι σε αυτές από το Σεπτέμβριο, εταιρίες μικρότερου μεγέθους από ΔΟΛ, ΠΗΓΑΣΟ και MEGA, ακούγεται ότι αντιμετωπίζουν τα ίδια και χειρότερα προβλήματα…
Συγκεκριμένα, γνωστός όμιλος ΜΜΕ (μόνο τηλεόραση δεν διαθέτει), βρίσκεται μεταξύ φθοράς και αφθαρσίας και χρωστά σε όποιον μιλάει ελληνικά… Οι εργαζόμενοι με Δελτίο Παροχής Υπηρεσιών (που είναι και το μεγαλύτερο ποσοστό στην εταιρία) έχουν να δουν το χρώμα του χρήματος έξι με εφτά μήνες(!), ενώ οι ελάχιστοι μισθωτοί είναι «μέσα» κάτι λιγότερο από τρίμηνο.
Ωστόσο αυτό είναι η μία πλευρά του προβλήματος… Η άλλη και η πιο σημαντική είναι οι..   προμηθευτές, το τυπογραφείο, το χαρτί και κυρίως ο δανεισμός της εταιρίας.
Μέσα σε όλα έχουν «σκάσει» και κάτι επταψήφιες επιταγούλες προκαλώντας σεισμό πολλών ρίχτερ που αφήνουν εμφανείς ρωγμές στα θεμέλια.
Πάντως ο Αύγουστος που ξεκινάει τη Δευτέρα αναμένεται εξαιρετικά θερμός, αφού σύμφωνα με τους γνωρίζοντες αναμένονται εξελίξεις… Δηλαδή απολύσεις, μειώσεις και ό,τι άλλο χρειάζεται για να κρατηθεί το μαγαζί όρθιο!
- πηγή: enimerosi24