ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 5 Ιουλίου 2016

Δίωξη σε Βγενόπουλο για συκοφαντική δυσφήμηση Βαξεβάνη

Ποινική δίωξη σε βάρος του Ανδρέου Βγενόπουλου για συκοφαντική δυσφήμηση κατ' εξακολούθηση κατά του δημοσιογράφου Κώστα Βαξεβάνη, άσκησε ο αρμόδιος εισαγγελέας Πρωτοδικών, κρίνοντας ότι υπάρχουν επαρκείς ενδείξεις σε βάρος του και αφού πρώτα ο ίδιος είχε δώσει έγγραφες εξηγήσεις οι οποίες δεν κρίθηκαν ικανοποιητικές.
Ο Βγενόπουλος κατηγορείται συγκεκριμένα ότι σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε τον Φεβρουάριο του 2016, η οποία μεταδόθηκε ζωντανά από τον ΣΚΑΪ, συκοφάντησε εν γνώσει του τον Κώστα Βαξεβάνη και πλέον θα κληθεί να απολογηθεί, προκειμένου να αποφασισθεί αν θα παραπεμφθεί σε δίκη.
Σύμφωνα με τη μηνυτήρια αναφορά ο Βγενόπουλος ανέφερε στη συνέντευξη Τύπου ότι .. «μέχρι το  τέλος του 2014 ο Κώστας Βαξεβάνης ήταν μια ιδιότυπη περίπτωση συκοφάντη δημοσιογράφου, ο οποίος στην περίπτωση μας δρούσε κατά συρροή και κατ’ επάγγελμα» και μάλιστα «από την κυβερνητική αλλαγή του 2015 και μετά αναβαθμίστηκε αποκτώντας πολιτικά ερείσματα».