ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 6 Ιουλίου 2016

«Διάλειμμα, το κέρατο μου, διάλειμμα!..»

Οργισμένος Καμπουράκης: Θα το κλείσουμε το κανάλι, που θα το κλείσουμε, αφήστε να κάνουμε μία εκπομπή κανονική (ΒΙΝΤΕΟ)

Πολύ βαρύ το κλίμα στον τηλεοπτικό σταθμό Mega με την αγωνία των εργαζομένων να χτυπά «κόκκινο». Το άσχημο κλίμα βγαίνει και στον «αέρα» των εκπομπών του καναλιού -όποτε αυτές βγαίνουν και δεν ματαιώνονται λόγω των στάσεων εργασίας.
Χαρακτηριστικό παράδειγμα το περιστατικό που συνέβη στην εκπομπή «Κοινωνία Ωρα Mega». Συγκεκριμένα ο εκ των παρουσιαστών Δημήτρης Καμπουράκης δεν μπόρεσε να συγκρατήσει την οργή του και τον εκνευρισμό του όταν δεν κατάφεραν, αυτός κι ο Γ. Οικονομέας να σταματήσουν την αντιπαράθεση Καλλιάνου από την Ένωση Κεντρώων και Γιαννακοπούλου από τη Δημοκρατική Συμπαράταξη.
Οι δύο βουλευτές διαπληκτίζονταν επί ώρα για τον εκλογικό νόμο με τον Δ. Καμπουρακη να.. προσπαθεί να αλλάξει θέμα χωρίς επιτυχία. Στο τέλος εξερράγη και χτυπώντας δυνατά το χέρι του στο τραπέζι ούρλιαξε: «Διάλειμμα, το κέρατο μου, διάλειμμα!..» «Σας παρακαλώ!.. Θα το κλείσουμε το κανάλι, που θα το κλείσουμε, αφήστε να κάνουμε μία εκπομπή κανονική. Πάτε να πείσετε ο ένας τον άλλον; Σε παρακαλώ. Για όνομα του Θεού δηλαδή. Τι είναι αυτό το πράγμα;»