ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 19 Απριλίου 2016

O Τσαγκαρουσιάνος και η «εισβολή ηλιθίων» στο διαδίκτυο

Μια ανάρτηση του Στάθη Τσαγκαρουσιάνου στο fb για την (σύμφωνα με τον Ουμπέρτο Έκο) «εισβολή ηλιθίων» στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, έφερε αντιπαράθεση του δημοσιογράφου με διαδικτυακούς «φίλους» (ή «ακολούθους») και, τελικά, το μπλοκάρισμα ενός από αυτούς που έγραψε ότι τουλάχιστον στο διαδίκτυο υπάρχει το block, κάτι που δεν το έχεις στην πραγματική ζωή. Ο Τσαγκαρουσιάνος απάντησε: «Χαίρομαι που νομίζετε ότι το δικαίωμα του block μπορεί να νομιμοποιήσει τόσες "παπαριές" (για να χρησιμοποιήσω τη γλώσσα σας). Το εφαρμόζω άμεσα- αρχίζοντας από εσάς».
Το θέμα άρχισε όταν ο Σ.Τ. ανάρτησε μια άποψη του Ουμπέρτο Έκο για τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης: «Οι ιστότοποι κοινωνικής δικτύωσης έδωσαν το δικαίωμα να μιλάνε σε λεγεώνες.. ηλιθίων που άλλοτε δεν μίλαγαν παρά μόνο σε μπαρ, αφού είχαν πιει κανένα ποτήρι κρασί, χωρίς να βλάπτουν την κοινότητα. Τους αναγκάζαμε αμέσως να σωπάσουν, αλλά σήμερα έχουν το ίδιο δικαίωμα λόγου με ένα βραβείο Νόμπελ. Είναι η εισβολή των ηλιθίων».
- διαβάστε τη συνέχεια στο harddog-sport (ΕΔΩ)