ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Πέμπτη 21 Απριλίου 2016

Πόπη Χριστοδουλίδου: Δεν θα τους περάσει

Ανοιχτή επιστολή (μέσω fb) της δημοσιογράφου και μέλους της διοίκησης του ΕΔΟΕΑΠ, Πόπης Χριστοδουλίδου, για τον εγκληματικό ασφαλιστικό νόμο:

Αγαπητοί συνάδελφοι δημοσιογράφοι και διοικητικοί υπάλληλοι μέτοχοι- μέλη του ΕΔΟΕΑΠ πρέπει να κατανοήσετε όλοι και όλες,  πως κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝ. ΕΛ., δανειστές και ντόπια και ξένα αφεντικά, με την ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ  ΤΟΥ ΑΓΓΕΛΙΟΣΗΜΟΥ αμέσως μόλις δημοσιευτείσε ΦΕΚ, ο ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΣ για όλους τους εργαζόμενους, άνεργους, συνταξιούχους και αυτοαπασχολούμενους, ασφαλιστικός νόμος, αρχίζει η αντίστροφη μέτρηση για το ΛΟΥΚΕΤΟ στον ΕΔΟΕΑΠ.
ΚΑΙ ΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΚΥΒΕΡΝΩΝΤΕΣ ΔΕΝ ΠΡΟΒΛΕΠΟΥΝ ΤΊΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΓΙΑ 18.000 ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟΥΣ ....
ΠΡΟΒΛΕΠΟΥΝ  ΜΟΝΟ, ΠΩΣ ΘΑ ΟΔΗΓΗΣΟΥΝ ΣΤΟΝ ... ΘΑΝΑΤΟ ΒΑΡΙΑ ΑΣΘΕΝΕΙΣ, ΑΝΗΜΠΟΡΟΥΣ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥΣ, ΑΝΑΣΦΑΛΙΣΤΟΥΣ ΑΝΕΡΓΟΥΣ....
 Επειδή γνωρίζω καλά , πως Ο ΠΟΝΟΣ ΤΟΥ ΑΣΘΕΝΟΥΣ είναι ο βαρύτερος, ο χειρότερος.. και ο πιο δύσκολος, εύχομαι οι ΤΣΙΠΡΟΚΑΤΡΟΥΓΚΑΛΌΠΕΤΡΌΠΟΥΛΟΙ κι όσοι συνάδελφοί μας στη Βουλή ψηφίσουν αυτόν τον ΑΘΛΙΟ ΝΟΜΟ, να είναι πάντα υγιείς και οι ίδιοι και οι οικογένειές τους.
Τους υπόσχομαι δε, δακρυσμένη, αλλά ΟΡΓΙΣΜΕΝΗ, ΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΗ, ΜΑΧΗΤΙΚΗ ΟΣΟ ΠΟΤΕ ΚΙ ΕΤΟΙΜΗ ΓΙΑ ΟΛΑ , ΠΩΣ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΕΡΑΣΕΙ ....
Οσους πρόθυμους κι αν βρουν, ό,τι κι αν κάνουν...
Εγώ ονειρεύομαι και μαζί σας παλεύω να γίνουν ΟΛΑ τα ταμεία περίθαλψης... ΕΔΟΕΑΠ!!!
Εργαζόμενοι στον ΕΔΟΕΑΠ

Συνάδελφοι, φίλοι, όλοι μια γροθιά.
Η ΑΛΗΤΕΙΑ ΤΟΥΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΘΗΛΕΙΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ...
Ο ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΣ ΛΑΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΠΙΣΩ....
ΠΑΡΤΕ ΠΙΣΩ ΤΟ ΕΚΤΡΩΜΑ ΤΩΡΑ! ΜΕ ΤΗ  ΝΙΚΗ....
ΒΑΛΤΕ ΤΟΝ ΝΟΜΟ ΤΩΡΑ ΣΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ .....

Πόπη Χριστοδουλίδου, μέλος διοίκησης ΕΔΟΕΑΠ