ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Κυριακή 17 Απριλίου 2016

Τα επαναστατημένα πρωτοπαλίκαρα και οι Μπουμπουλίνες του Ψυχάρη

Είναι αλήθεια ότι στον Βήμα FM ποτέ δεν ξέρεις τι θα ακούσεις – όπως αυτοδιαφημίζεται. Περιμένεις βέβαια, όταν εμπιστευτείς τη συχνότητά του, ότι πολλές φορές θα πέσεις πάνω σε μανιασμένες αντικυβερνητικές φωνές που, προφανώς, φτιάχνουν το αφεντικό. Είναι κάποιοι που λες και συναγωνίζονται μεταξύ τους
για το ποιος θα είναι περισσότερο αντι-ΣΥΡΙΖΑ! Ποιος θα ξεπεράσει τον αξεπέραστο Μπάμπη του ΔΟΛ. Σφόδρα αντι-ΣΥΡΙΖΑ είναι και παραγωγοί μη πολιτικών εκπομπών.
Όπως, λόγου χάρη, ο πολυπράγμων Μάκης Προβατάς που έχει άποψη, γνώση και λόγο για παντός είδους θέματα: για μουσικά, για λογοτεχνικά, για κινηματογραφικά, φυσικά και για αθλητικά, μια και παλιότερα και για ένα μεγάλο φεγγάρι (ΠΡΙΝ από τον ΣΥΡΙΖΑ) είχε εκπομπή στην κρατική ΕΡΑ Σπορ. Για να πούμε, βέβαια, του Προβατά το δίκιο οι βραδινές του εκπομπές στο Βήμα FM είναι .. ευχάριστες και ποιοτικές. Καλή μουσική, ζεστή φωνή, συχνά ενδιαφέρουσα θεματολογία (πέρα από τη συχνή διαφήμιση που κάνει για την ύλη των Νέων της επόμενης μέρας), κάποτε και με καλεσμένους που έχουν κάτι να πουν και να σε κρατήσουν στη συχνότητα.
Αλλά και σε αυτήν τη χαλαρωτική, μουσική, πολιτιστική και ό,τι άλλο εκπομπή, δεν λείπουν οι δίλεπτες, τρίλεπτες, πεντάλεπτες αντι-ΣΥΡΙΖΑ σφήνες. Στα καλά του καθουμένου και με προφανή εμπάθεια.
- διαβάστε την ενδιαφέρουσα συνέχεια στο harddog-sport (ΕΔΩ)