ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 19 Απριλίου 2016

«Στο Κόκκινο» οι σχέσεις Σκουρλέτη - Αρβανίτη

Ανω, κάτω έχει γίνει για ακόμα μία φορά ο ΣΥΡΙΖΑ με αφορμή τον ραδιοσταθμό «Στο Κόκκινο», υπό τη διεύθυνση του Κώστα Αρβανίτη.
Ο υπουργός Ενέργειας, Πάνος Σκουρλέτης, ο οποίος δέχθηκε κριτική για θέματα του αντικειμένου του από συγκεκριμένη βραδινή εκπομπή του ραδιοσταθμού, με την επίκληση όμως στοιχείων που δεν ανταποκρίνονταν στην πραγματικότητα, ενοχλήθηκε πολύ και φρόντισε να μεταφέρει τη δυσαρέσκειά του αρμοδίως, λέγοντας: «Δεν φτάνει που έχουμε όλους τους άλλους να μας επιτίθενται, πρέπει να δεχόμαστε και άδικα σχόλια από τον υποτιθέμενο φιλικό μας ραδιοφωνικό σταθμό;».
Δεν είναι, όμως, μόνο ο Σκουρλέτης. Και μια σειρά από βουλευτές έχουν απευθυνθεί στην.. υπεύθυνη του Γραφείου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Ράνια Σβίγκου, και της έχουν εκφράσει παράπονα για μη επαρκή στήριξη από τον ραδιοφωνικό σταθμό, αλλά και γιατί τους αγνοεί συστηματικά στην επιλογή προσκεκλημένων.
- πηγή: parapolitika.gr