ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Πέμπτη 21 Ιανουαρίου 2016

Εκτός ΝΔ ο Νίκος Γεωργιάδης

Μετά τις καταγγελίες Βαξεβάνη για εμπλοκή του στενού συνεργάτη του Μητσοτάκη σε υπόθεση παιδεραστίας

Εκτός Νέας Δημοκρατίας ο Νίκος Γεωργιάδης ο οποίος προοριζόταν από τον Κυριάκο Μητσοτάκη για τη θέση του υπεύθυνου πολιτικού σχεδιασμού του κόμματος. Αιτία οι καταγγελίες του περιοδικού «Hot Doc» του Κώστα Βαξεβάνη περί εμπλοκής του σε υπόθεση παιδεραστίας, υπόθεση για την οποία διέταξε επείγουσα προκαταρκτική εξέταση η εισαγγελία Πρωτοδικών.
«Ο πόλεμος λάσπης συνεχίζεται με αμείωτη ένταση. Καταλαβαίνω ότι πίσω από αυτό κρύβονται πολιτικές σκοπιμότητες. Θα υπερασπιστώ τον εαυτό μου με όλα τα νόμιμα μέσα και θα σταματήσω άμεσα να παρέχω τις υπηρεσίες μου στη Νέα Δημοκρατία», δήλωσε ο Νίκος Γεωργιάδης.
Ο Κ. Βαξεβάνης, τόσο με μηνυτήρια αναφορά που υπέβαλε στην εισαγγελία όσο και με το υπό..
διερεύνηση δημοσίευμα του περιοδικού, ισχυρίζεται πως ο Ν. Γεωργιάδης συνελήφθη στη Μολδαβία για υπόθεση παιδεραστίας.
Σύμφωνα πάντα με τις καταγγελίες Βαξεβάνη, ο πρώην βουλευτής αφέθηκε ελεύθερος επιδεικνύοντας διπλωματικό διαβατήριο, καθώς το επίμαχο διάστημα υπηρετούσε σε θέσεις της Ευρωπαϊκής Ένωσης και του ΟΗΕ, ενώ είχε και χρέη συμβούλου του υπουργού Οικονομικών της χώρας.
Με την αναφορά του ο δημοσιογράφος έχει παραδώσει κατάλογο μαρτύρων που γνωρίζουν στοιχεία της υπό έρευνα υπόθεσης και προτείνει να εξεταστούν, ενώ αναμένεται να αποσταλεί αίτημα δικαστικής συνδρομής προς τις αρχές της Μολδαβίας προκειμένου να γνωστοποιηθούν, εφόσον υπάρχουν, στοιχεία για τον κ. Γεωργιάδη.