ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Παρασκευή 22 Ιανουαρίου 2016

Ποιους ακούει το Μαξίμου;

** Τον Real FM και τα "Παραπολιτικά".  Ω, ναι. Ουδεμία έκπληξη. Εμείς, το έχουμε χωνέψει αυτό όταν ακόμα ο ΣΥΡΙΖΑ ήταν... στη Κουμουνδούρου.
Αλλά, να το ακούς αυτό από τον διευθυντή του "Κόκκινου 105,5" Κώστα Αρβανίτη, αυτό σημαίνει ότι οι "σύντροφοι" τώρα που πήγαν στο Μαξίμου τρώνε αμάσητα τα παραμύθια των... πούρων συριζαίων. Το "Κόκκινο" δε, αξιοποιώντας την δική του στρατηγική ανέβηκε κατακόρυφα εντός του 2015, με μερίδιο αγοράς μεγαλύτερο του 4,5%. Αλλά, κάποιοι στο Μαξίμου προτιμούν να ακούν τον Τράγκα.

** Άνω κάτω η ΕΡΤ... Οι διαφωνίες Ταγματάρχη-διευθυντών έχουν δημιουργήσει ιδιαίτερα.. τεταμένη ατμόσφαιρα στην σχέση τους. Κάτι που δεν βοηθά στην συνεργασία τους και στην προσπάθεια που γίνεται να ανέβει λίγο το μαγαζί. Αλλά, πώς αυτό να ανέβει;
Με τις αποτυχημένες Νερίτισες;

** Ο Νικολάκης του ραδιομεγάρου... Από Νικόλας της αυτοδιαχείρισης κατάντησες ο Νικολάκης της ίντριγκας. Κατάντησες ο Νικολάκης της ρουφιανιάς και του γλειψίματος. Εξευτελίστηκες για μια εκπομπή. Όλα εδώ πληρώνονται, Νικολάκη.

O Σάτυρος (fmvoice.gr)