ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Κυριακή 22 Νοεμβρίου 2015

Οι φοβέρες του Γκλύξμπουργκ εκτίναξαν την κυκλοφορία του Βήματος

«Ηρθε η ώρα να μιλήσω. Θα τα πω όλα» μας φοβέριζε εδώ και μέρες ο Ντελαγκρέτσιας και το μόνο που πέτυχε ήταν να εκτινάξει την κυκλοφορία του Βήματος πάνω από τις 100.000 φύλλα.
Τέτοια κυκλοφορία είχε να δει ο Σταύρος Ψυχάρης εδώ και πολλούς μήνες κι αυτό το χρωστάει στον Κωνσταντίνο Γκλύξμπουργκ με τον οποίο διατηρεί επαφές και φιλικές σχέσεις παλαιόθεν.
Το συγκεκριμένο γεγονός έχει ανεβάσει και την ψυχολογία του αφεντικού του ΔΟΛ που το τελευταίο διάστημα όλα του πάνε στραβά με αποκορύφωμα την κλήση για απολογία στους οικονομικούς εισαγγελλείς σχετικά με τα μεγάλα τραπεζικά δάνεια που έχουν χορηγηθεί όχι μόνο στον δημοσιογραφικό οργανισμό αλλά και στις υπόλοιπες επιχειρήσεις του.
Κι έχουν ανεβάσει την ψυχολογία του Ψυχάρη γιατί, εκτός από την κυκλοφοριακή άνοδο χάρη στον πρωτο τόμο της αυτοβιογραφίας «Βασιλεύς Κωνσταντίνος», ο εκδότης αρέσκεται, όπως ολοι..
οι ηλικιωμένοι, στο να διηγείται ιστορίες από το παρελθόν όπου και ο ίδιος (πίστευε πως) έπαιζε ρόλο στα γεγονότα και (θεωρούσε ότι) επηρέαζε τον ρου της ιστορίας...

ΥΓ Σύμφωνα με τα ανεπίσημα στοιχεια των πρακτορείων αυτή την Κυριακή το Βήμα και το Πρώτο Θέμα πουλησαν από 103.000 φύλλα έκαστο.