ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Σάββατο, 28 Νοεμβρίου 2015

Κοντοσούβλι στου «Νικήτα», φακόρυζο με σφυρίδα στου Στουρνάρα

Οι υποχρεώσεις δεν αφήνουν τον πρωθυπουργό Αλ. Τσίπρα να ξεκινήσει δίαιτα, παρά τις υποσχέσεις που έδωσε και στη σύντροφό του Περιστέρα (Μπέτυ) Μπαζιάνα αλλά και στους συνεργάτες του ότι θα χάσει ορισμένα κιλά που πήρε κατά την προεκλογική περίοδο και λόγω του άγχους των διαπραγματεύσεων.
Την Τρίτη, π.χ., στην Τράπεζα της Ελλάδος έφαγε μαζί με τον Ι. Στουρνάρα φακόρυζο με σφυρίδα (γεύμα που ετοιμάστηκε στην Τράπεζα της Ελλάδος και το οποίο απόλαυσε, όπως έλεγε ο Πρωθυπουργός).
Την επομένη (Τετάρτη) στο επίσημο γεύμα που παρέθεσε προς τιμήν του (και της ελληνικής..
αντιπροσωπείας) ο πρωθυπουργός του Ισραήλ Βενιαμίν Νετανιάχου ο Πρωθυπουργός τίμησε το χούμους, το κοκκινιστό μοσχαράκι, την πράσινη σαλάτα και το γλυκό σοκολάτα και ήπιε κόκκινο κρασί.
Αν μέσα σε όλα αυτά προσθέσετε και μερικά ντελίβερι που καταφθάνουν σχεδόν καθημερινά στο Μέγαρο Μαξίμου από το μεζεδοπωλείο «Νικήτας» στου Ψυρρή (καμιά φορά παραγγέλνουν και... κοντοσούβλι), πώς θα χάσει κιλά ο Πρωθυπουργός;
Οχι πως δεν προσέχει αλλά  το κάνει όποτε μπορεί. Να, για παράδειγμα, στο ξενοδοχείο όπου διέμεναν στην Κωνσταντινούπολη τους προσέφεραν μπακλαβάδες, λουκούμια και καζάν ντιπί τα οποία όλη η αντιπροσωπεία έφαγε πλην του Πρωθυπουργού, ο οποίος μάλιστα τους έκανε παρατήρηση λέγοντάς τους ότι όλα αυτά παχαίνουν. (πηγή: Βηματοδότης)

* H φωτογραφία (από τη σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών) είναι άσχετη με το θέμα αλλά την βάλαμε για να είμαστε μέσα στην επικαιρότητα της ημέρας. Kι ένα σχόλιο από τον Δ. Τσίρκα στο fb:
Παλιότερα το μόνο μέρος που θα μπορούσες να δεις τους Τσίπρα, Καμμένο, Σταύρο Θεοδωράκη, Φώφη και Βασίλη Λεβέντη μαζεμένους, ήταν σε πάνελ στο Ερωτοδικείο ή στα Παρατράγουδα της Αννίτας Πάνια. Τώρα τους βλέπεις στο Προεδρικό Μέγαρο σε σύσκεψη πολιτικών αρχηγών.