ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Σάββατο 28 Νοεμβρίου 2015

Η διαπλοκή πτωχεύει...

efsyn-savvatokiriakoΗ «Εφημερίδα των Συντακτών» αλληλέγγυα στους απλήρωτους μισθωτούς του «Αγγελιοφόρου» 
 
Την έμπρακτη συμπαράστασή της στο δίκαιο αγώνα των 110 δημοσιογράφων, τεχνικών Τύπου και διοικητικών υπαλλήλων του υπό πτώχευση «Αγγελιοφόρου» επιδεικνύει η «Εφημερίδα των Συντακτών».
Η μόνη ανά την Ελλάδα συνεταιριστική εστία στον τομέα του έντυπου Τύπου φιλοξενεί σήμερα, Σάββατο, την τετρασέλιδη απεργιακή έκδοση που προετοίμασαν οι εργαζόμενοι του καταρρέοντος εκδοτικού συγκροτήματος της Βόρειας Ελλάδας.
Πρόκειται για τμήμα συνολικής έκδοσης 12 σελίδων, που ολοκλήρωσαν υπό αντίξοες συνθήκες οι εξουθενωμένοι μισθωτοί του «Αγγελιοφόρου» και η οποία πρόκειται να κυκλοφορήσει.. εντός των προσεχών ημερών σε νευραλγικά σημεία της Θεσσαλονίκης.
Στην έκδοση αυτή, η οποία έχει πρωτοσέλιδο τίτλο «Η διαπλοκή πτωχεύει…» οι συντάκτες της υπό πτώχευση εφημερίδας ξετυλίγουν τον μίτο των εξαρτήσεων στον κλάδο των ΜΜΕ και θέτουν τα αιτήματά τους προς τη Δικαιοσύνη και την κυβέρνηση.
Οι εργαζόμενοι του «Αγγελιοφόρου» αισθάνονται τη βαθιά υποχρέωση να ευχαριστήσουν τους συναδέλφους του στην «Εφημερίδα των Συντακτών» για τη θερμή υποδοχή που τους επιφυλλάσουν και την αλληλέγγυα υποστήριξή που τους παρέχουν.
- agelioforum