ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου 2015

Ειδικευμένο στην προπαγάνδα το κανάλι Μπόμπολα - Ψυχάρη

Νέες καταγγελίες της (καλεσμένης στο δελτίο του Mega) Ζωής Κωνσταντοπούλου

Τα άκουσαν και πάλι στο Mega οι παρουσιαστές από τη  Ζωή Κωνσταντοπούλου καθώς τους κατηγόρησε ευθέως ότι λένε ψέματα και παραποιούν τις κατά καιρούς δηλώσεις της.
Στην αρχή, η πρόεδρος της Βουλής, καλεσμένη στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων, επιτέθηκε στην παρουσιάστρια Μαρία Σαράφογλου και στο Mega, κάνοντας λόγο για το κανάλι Μπόμπολα και Ψυχάρη που είναι ειδικευμένο στην προπαγάνδα, και από το οποίο «είναι γνωστό ότι ακούγονται ψέματα».
Στις αντιδράσεις του Γιάννη Πρετεντέρη, η Κωνσταντοπούλου συνέχισε το ίδιο επιθετικά, κάνοντας λόγο για «λάσπη» που ρίχνει συστηματικά το Mega, ενώ επιτέθηκε στο δημοσιογράφο του καναλιού και της εφημερίδας «Τα Νέα», κατηγορώντας τον ότι έγραφε ψέματα, όταν έλεγε, μέσα από τη στήλη του, ότι το χρέος είναι βιώσιμο.
Συνεχίζοντας την επίθεσή της στον Πρετεντέρη, του είπε ότι δεν μπορεί να τον αποκαλεί..
δημοσιογράφο («για τον κύριο Πρετεντέρη θα μου επιτρέψετε να μην αποδέχομαι τον όρο δημοσιογράφος και είναι άξιος υπάλληλος του αφεντικού του») και τον εγκάλεσε για προπαγάνδα, κατηγορώντας παράλληλα τους παρευρισκόμενους στο πλατό του Mega (Μαρία Σαράφογλου, Νίκο Ευαγγελάτο και Γιάννη Πρετεντέρη) ότι δεν την αφήνουν να μιλήσει και πως παραποιούν τις θέσεις και τα λεγόμενά της.
Η Ζωή Κωνσταντοπούλου επέμεινε για το ζήτημα του χρέους, χαρακτηρίζοντάς το,παράνομο, απεχθές και επονείδιστο, ενώ, σε ερωτήσεις για το ποιος θα το χαρακτηρίσει έτσι, απάντησε: «Ευτυχώς, για το χρέος δεν θα αποφασίσουν οι κύριοι Μπόμπολας και Ψυχάρης». Μάλιστα η Κωνσταντοπούλου υποστήριξε ότι ο Μπόμπολας βρίσκεται στη λίστα Λαγκάρντ με τη Σαράφογλου να αντιδρά έντονα και να ζητάει αποδείξεις για τους ισχυρισμούς της...