ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 16 Σεπτεμβρίου 2015

Τσίπρας : Να έρθει μαζί μου ο Μεϊμαράκης στον εισαγγελέα...

...για τα ονόματα πολιτικών στη λίστα Φαλτσιανί (ΒΙΝΤΕΟ)

Τον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας, Βαγγέλη Μεϊμαράκη, κάλεσε ο Αλέξης Τσίπρας να πάνε μαζί στους εισαγγελείς πριν από τις εκλογές προκειμένου να πληροφορηθούν ποιά είναι τα ονόματα των πολιτικών που υπάρχουν στη λίστα που κατέθεσε ο Φαλτσιανί.
Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, σε συνέντευξη που παραχώρησε στο κανάλι ATTICA και τον Κώστα Αργυρό, διερωτήθηκε τί φοβάται η ΝΔ και δήλωσε ότι έχει εμπιστοσύνη στην ελληνική Δικαιοσύνη.
Ο Αλέξης Τσίπρας στη συνέντευξή του στο ATTICA μίλησε για τα ανοικτά «μέτωπα» μέσα στη συμφωνία και κυρίως για το χρέος, τα κόκκινα δάνεια, τις θέσεις εργασίας και την Ενέργεια και δεσμεύτηκε να δώσει σκληρές μάχες, εφόσον επανεκλεγεί ο ΣΥΡΙΖΑ, πραγματοποιώντας μεγάλες τομές για την ανάπτυξη, αλλά με κοινωνικό πρόσημο.
Σε όσους τον κατηγορούν ότι πρόδωσε τις αρχές και τις αξίες της Αριστεράς, είπε πως δεν είναι..
επαναστατικό να κάθεσαι στη γωνία για να μην λερώσεις τα χέρια σου. 
Για τις υποθέσεις διαφθοράς και τα διαπλεκόμενα συμφέροντα, κατηγορεί τη ΝΔ πως ενώ μιλά για κάθαρση, στην ουσία ζητά εθνική συγκάλυψη και τονίζει πως το κόμμα του Βαγγέλη Μεϊμαράκη κάτι φοβάται από τις αποκαλύψεις Φαλτσιανί για τη λίστα Λαγκάρντ, ενώ τον καλεί να πάνε μαζί πριν τις εκλογές στους εισαγγελείς, προκειμένου να μάθουν ποια είναι τα ονόματα των πολιτικών στη λίστα.
Ο Αλέξης Τσίπρας έκανε διεξοδική αναφορά στο προσφυγικό ζήτημα, το οποίο χαρακτηρίζει ως μεγάλη τραγωδία του ευρωπαϊκού πολιτισμού και αποκαλύπτει πως η Γερμανίδα καγκελάριος Άνγκελα Μέρκελ, με την οποία έχει συνομιλήσει επανειλημμένως για το θέμα αυτό, έχει τρομοκρατηθεί. Χαρακτηρίζει καινοφανές το γεγονός πως ο πρόεδρος της ΝΔ δείχνει να μην καταλαβαίνει, όπως λέει, ότι το πρόβλημα είναι προσφυγικό και όχι μεταναστευτικό και τον κατηγορεί πως θέλει να παίζει στο ίδιο ταμπλό με την Χρυσή Αυγή για ψηφοθηρικούς λόγους.
Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ απευθυνόμενος στους νέους τους κάλεσε να πάνε να ψηφίσουν στις 20 Σεπτεμβρίου, γιατί η αποχή θα είναι ψήφος στο κατεστημένο τονίζοντας πως το διακύβευμα των εκλογών είναι πρόοδος ή συντήρηση.