ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 15 Σεπτεμβρίου 2015

Πως ο «λαθρόβιος εκδότης» εξόργισε τον Μεϊμαράκη

Τι απαντά η ΕΡΤ στα παράπονα του αρχηγού της ΝΔ για τον Τάκη Μαυρίκο

«Όσα ατοπήματα και να κάνει η διοίκηση της ΕΡΤ εις βάρος μου, οι Έλληνες πολίτες πιστεύω ότι θα μας δώσουν τη δική τους εμπιστοσύνη... Νομίζω, ότι έχετε καταλάβει όλοι τι έγινε και πώς συμπεριφέρθηκε η διοίκηση της ΕΡΤ και το μεσημέρι και τώρα». Αυτό δήλωσε ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης εξερχόμενος του Μεγάρου της ΕΡΤ, αμέσως μετά το τέλος της τηλεμαχίας, μη μπορώντας να κρύψει τον εκνευρισμό του, κυρίως ίσως γιατί γνώριζε πως ήταν ο χαμένος του ντιμπέιτ.
Πάντως σύμφωνα με όσα διέρρευσαν από τη ΝΔ, ο λόγος για τον εκνευρισμό Μειμαράκη δεν ήταν τόσο τα πλάνα που έδειχναν τον Τσίπρα να έχει το ίδιο... ύψος με τον αρχηγό της ΝΔ αλλά ένα περιστατικό που έγινε στην ΕΡΤ:
Ο αυτοαποκαλούμενος εκδότης-διευθυντής της  "εφημερίδας" Ακρόπολη  Τάκης Μαυρίκος σε παρέμβασή του σε μεσημβρινή εκπομπή στην ΕΡΤ εξαπέλυσε επίθεση κατά Μεϊμαράκη τον..
οποίο κατηγόρησε για σκάνδαλα, λίγες ώρες πριν το κρίσιμο debate. Μάλιστα ο «λαθρόβιος» εκδότης έκανε λόγο και για δημοσκόπηση από το εξωτερικό που έδινε πέντε μονάδες μπροστά τον ΣΥΡΙΖΑ.
Στη Συγγρού - Ρηγίλλης πάντως το συγκεκριμένο περιστατικό το θεώρησαν μέγιστο ατόπημα και επέρριψαν ευθέως ευθύνες στην διοίκηση της ΕΡΤ. Η ΕΡΤ με ανακοίνωσή της αμέσως μετά τις δηλώσεις Μεϊμαράκη έσπευσε να διευκρινίσει: «Η διοίκηση της ΕΡΤ δηλώνει ότι δεν προβαίνει σε προληπτική λογοκρισία των καλεσμένων στις ενημερωτικές εκπομπές της, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι συμμερίζεται τις εκφραζόμενες από αυτούς απόψεις. Σε κάθε περίπτωση, η ΕΡΤ υπηρετεί απαρέγκλιτα το θεσμικό της ρόλο».

ΥΓ Ρε παιδιά εκεί στην ΕΡΤ, προσέξτε και σεις λιγο ποιον καλείτε στις εκπομπές σας. Ο Μαυρίκος παριστάνει τον εκδότη, έχοντας μαζέψει κάποιους ανενεργούς ιστορικούς τίλους εφημερίδων και μέσα από τα λαθρόβια έντυπά του, με την ανύπαρκτη κυκλοφορία, στήριζε φουλ τις θέσεις της Χρυσής Αυγής...