ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Πέμπτη 3 Σεπτεμβρίου 2015

O Mπόμπολας τα αλλάζει όλα στο Εθνος

 Ριζικές αλλαγές στην στελέχωση των εφημερίδων

Αλλαξε η ταυτότητα της εφημερίδας ΕΘΝΟΣ μετά την απόλυση του διευθυντή σύνταξης Κώστα Μουρδουκούτα. Στη θέση του «Μουρδού» τοποθετήθηκε ο «άγνωστος» Γιώργος Πατρουδάκης (των τουριστικών περιοδικών εκδόσεων του Πήγασου) ενώ στη θέση του διευθυντή έκδοσης τοποθετήθηκε ο πολιτικός συντάκτης Γιάννης Σαραντάκος που καλύπτει χρόνια το ρεπορτάζ της ΝΔ.
Η ταυτότητα του Εθνους κατόπιν αυτών των αλλαγών διαμορφώθηκε ως εξής (σημ: το όνομα των Μπομπολαίων δεν υπάρχει πουθενά):
ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ: Εκδόσεις ΕΘΝΟΣ Α.Ε.
Διευθυντής: Μπάμπης Παπαδάκης
Διευθυντής σύνταξης: Γιώργος Πατρουδάκης
Διευθυντής έκδοσης: Γιάννης Σ. Σαραντάκος
Αρχισυντάκτες:.. Κώστας Αντωνάκος, Γιάννης Δοδόπουλος, Λευτέρης Μεζίνης, Γιάννης Φλώρος
Διεύθυνση σχεδιασμού: Δημήτρης Αν. Νίκας
Αρθρογράφοι: Γιώργος Δελαστίκ, Ερρίκος Μπαρτζινόπουλος
Εμπορικός διευθυντής: Γιώργος Πυριόχος
Διεύθυνση μάρκετινγκ: Βίκυ Παλιούρα
Για το θέμα γράφει και το enimerosi24 που δίνει τη δική του ερμηνεία για τις αλλαγές στην κορυφή της ιεραρχίας του Εθνους εστιάζοντας στην τοποθέτηση του Γιάννη Σαραντ;aκου στη θέση του διευθυντή έκδοσης:
(...)Η απόλυση του διευθυντή σύνταξης Κώστα Μουρδουκούτα από το «ΕΘΝΟΣ» είναι η αρχή μιας σειράς μεγάλων αλλαγών σε επίπεδο προσώπων που ετοιμάζει ο Φώτης Μπόμπολας. Για την ακρίβεια «Ο Φώτης παίρνει τα μέτρα του…» ήταν η φράση που μετέφερε στο Enimerosi24 πηγή καλά ενημερωμένη!
Ως εκ τούτου η είδηση δεν είναι ότι ο Γιώργος Πατρουδάκης ανέλαβετη θέση του διευθυντή σύνταξης του «ΕΘΝΟΥΣ» μετά την απόλυση του Κώστα Μουρδουκούτα… Αλλά ότι ο Γιάννης Σαραντάκος αναλαμβάνει διευθυντής έκδοσης! Με άλλα λόγια ο τελευταίος που θεωρείται από τους καλύτερους δημοσιογράφους στο ρεπορτάζ της ΝΔ, στην ουσία προορίζεται για τη θέση του διευθυντή της εφημερίδας που σήμερα κατέχει – μετά την αποπομπή Τσεκούρα, ο Μπάμπης Παπαδάκης (προνομιακός συνομιλητής του μέχρι πρότινος αντιπροέδρου της κυβέρνησης Γιάννη Δραγασάκη).
Είναι φανερό λοιπόν ότι ο Φώτης Μπόμπολας παίρνει τα μέτρα του για την επόμενη ημέρα και ευελπιστεί ότι θα είναι καλύτερη, από τη σημερινή!(...)