ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 27 Ιουλίου 2015

“Αθλητισμός και Κοινωνικά Κινήματα” στην Ικαρία

Από την βιβλιοπαρουσίαση στις Ράχες Ικαρίας
Νέος κύκλος των εκδηλώσεων βιβλιοπαρουσίασης του βιβλίου “Αθλητισμός και Κοινωνικά Κινήματα” (εκδόσεις Νότιος Άνεμος), με τελευταίο “σταθμό” τις Ράχες Ικαρίας, όπου η σχετική εκδήλωση πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Τετάρτης 22 Ιουλίου στο Πολιτιστικό Κέντρο Ραχών.
Την εκδήλωση άνοιξε ο διευθυντής της Ικαριακής Ραδιοφωνίας Σωτήρης Πολίτης.  Ακολούθησε ο συγγραφέας Νάσος Μπράτσος, με μια συνοπτική περιγραφή του περιεχομένου του βιβλίου.
Στη συνέχεια έγιναν ερωτήσεις και παρεμβάσεις, ενώ όπως δήλωσαν αρκετοί από τους παρευρισκόμενους, το θέμα ήταν πρωτότυπο και πρόκειται για μια σπάνια καταγραφή ιστορικών.. στοιχείων, που “φωτίζει” πτυχές του αθλητισμού, όχι και τόσο γνωστές μέχρι σήμερα.
Στις παρεμβάσεις έγινε λόγος για τις αθλητικές κυψέλες που αποτελούν τα ερασιτεχνικά αθλητικά σωματεία και του σημαντικού κοινωνικού τους έργου.
Το πρόγραμμα των επόμενων εκδηλώσεων – βιβλιοπαρουσιάσεων σε άλλα σημεία της χώρας, θα ανακοινωθεί μετά το πρώτο δεκαήμερο του Αυγούστου.
Σύντομα θα ανακοινωθούν και τα σημεία διάθεσης του βιβλίου στην Ικαρία, για όσους δεν μπόρεσαν να δώσουν το παρόν. Προς το παρόν το βιβλίο υπάρχει στο Καρφούρ στον Κάμπο και στο στέκι του Τσάρου στην Αρέθουσα.