ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 17 Μαρτίου 2015

Αποχαιρέτησαν τον Θωμά Δημητριάδη στην Κοζάνη

«Έφυγε» αδόκητα από τη ζωή σε ηλικία 49 ετών ο δημοσιογράφος Θωμάς Δημητριάδης μετά από ανακοπή καρδιάς.
Ο Θωμάς Δημητριάδης γεννήθηκε το 1965 στη Νεάπολη Κοζάνης. Σπούδασε στο Οικονομικό Τμήμα του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Πολύ γρήγορα όμως τον κέρδισε η δημοσιογραφία, την οποία υπηρέτησε πιστά από το 1990.
Ανήσυχος, μαχητικός, διεκδικητικός και δυναμικός, δεν δίστασε να δοκιμαστεί από νωρίς στο χώρο της ενημέρωσης όπου αφήνει μεγάλο κενό. Εργάστηκε σε περιοδικά, ημερήσιες εφημερίδες και τηλεοπτικούς σταθμούς της Κοζάνης ως απλός ρεπόρτερ ή αρχισυντάκτης, ενώ από το 1996 εργαζόταν στον ραδιοφωνικό σταθμό της ΕΡΑ Κοζάνης, του οποίου υπήρξε και .. προϊστάμενος πριν πέσει το μαύρο στην ΕΡΤ στις 11 Ιουνίου 2013. Συνέχισε αγωνιζόμενος μη μπορώντας ποτέ να αποδεχτεί την αδικία που συντελέστηκε, ενώ δεν έπαψε ποτέ να ελπίζει ότι θα υπάρξει δικαίωση.
Το ΔΣ της ΕΣΗΕΜ-Θ συλλυπείται τους οικείους του και αποχαιρετά τον Θωμά Δημητριάδη, τον οποίο χάνει πρόωρα η δημοσιογραφική οικογένεια.
Η κηδεία του έγινε σήμερα στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου στην Κοζάνη.