ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 17 Μαρτίου 2015

Ο Μαλέλης φεύγει, ο Τσεκούρας έρχεται

** Κοινό μυστικό στον μιντιακό χώρο αποτελεί το γεγονός ότι ο δημοσιογράφος Σταμάτης Μαλέλης έχει αρχίσει να μετρά αντίστροφα ως διευθυντής στο ραδιοτηλεοπτικό συγκρότημα του Γιάννη Αλαφούζου. Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, ένα από τα πρόσωπα που σκοπεύει να βολιδοσκοπήσει ο ιδιοκτήτης του ομίλου είναι και ο πρώην διευθυντής του «Εθνους», Θανάσης Τσεκούρας. Θυμίζουμε ότι μετά την αποχώρησή του από τον «Πήγασο», ο Τσεκούρας ανέλαβε τη διεύθυνση του σάιτ Τhetoc της Ελλης Στάη.

** Επιτελική θέση στην εφημερίδα «Ελεύθερος Σκοπευτής», που ετοιμάζει ο Γιώργος Τράγκας, αναμένεται να αναλάβει ο δημοσιογράφος.. Ρίζος Ψύλλος που αποχώρησε πρόσφατα από την εφημερίδα Επένδυση του Γιάννη Κουρτάκη. Ήδη έχει αρχίσει να βλέπει κόσμο, προετοιμάζοντας το team. Επιτελική θέση θα έχει κι ο Σπύρος Νάννος ενώ την γενική διεύθυνση μάλλον αναλαμβάνει ο Παντελής Ζήλος.

** Το όνομα του Παύλου Τσίμα συζητείται τις τελευταίες ημέρες στα υψηλά κλιμάκια του ΣΥΡΙΖΑ για τη θέση του προσώπου που θα αναλάβει επιτελική θέση στη νέα ΕΡΤ. Πρόκειται για εισήγηση που έχει γίνει στον υπουργό Επικρατείας, Νίκο Παππά, ο οποίος ασχολείται με το θέμα της δημόσιας ραδιοτηλεόρασης. Βεβαίως, η πιθανότητα μιας τέτοιας συνεργασίας έχει αρκετά εμπόδια, καθώς ο Παύλος Τσίμας ναι μεν προέρχεται από την Αριστερά, αλλά το τελευταίο διάστημα έχει συνδέσει τη δημόσια παρουσία του με φιλομνημονιακά Μέσα (Mega - ΣΚΑΪ).

** Στο Blue Sky βρήκε τηλεοπτική στέγη η δημοσιογράφος Λίνα Κλείτου. Το δημοσιογραφικό επιτελείο του καναλιού θα δίνει ραντεβού με τους τηλεθεατές, καθημερινά με τα δελτία ειδήσεων στις 15.00, 18.00 και στο Κεντρικό Δελτίο στις 21:00, με μια πλήρη ειδησεογραφική ατζέντα και κεντρική παρουσιάστρια την Λίνα Κλείτου. Στο studio η δημοσιογράφος υποδέχεται τα πρόσωπα της επικαιρότητας αλλά και ειδικούς που δίνουν τις σωστές διαστάσεις σε κάθε θέμα, έχοντας ως στόχο την ουσιαστική ενημέρωση. (με πληροφορίες από το Secret των Παραπολιτικών)

** Μετά από συζητήσεις που κράτησαν περίπου έναν χρόνο ο πρώτος εκδότης life style περιοδικών στην Ελλάδα Άρης Τερζόπουλος αποφάσισε να ενεργοποιήσει τελικά τον τίτλο του ιστορικού «ΚΛΙΚ». Αυτή τη φορά όμως, όχι σε έντυπη μορφή, αλλά σε ηλεκτρονική. Δεδομένου της οικονομικής συγκυρίας, αλλά και της δυναμικής που αναπτύσσει το ελληνικό ιντερνετ, ο γνωστός εκδότης σύντομα θα εμφανιστεί με τον ιστορικό τίτλο στο Διαδίκτυο, ευελπιστώντας να προκαλέσει όπως και την πρώτη φορά…