ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Κυριακή 15 Μαρτίου 2015

Τι ψιθύρισε ο Βέλτσος στο αυτί του Τσίπρα;

Σε γνωστό στέκι στην πλατεία Προσκόπων στο Παγκράτι γευμάτισαν και ήπιαν τον καφέ τους, το μεσημέρι της Κυριακής ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας και ο υπουργός Οικονομικών Γιάνης Βαρουφάκης.
H κίνηση του πρωθυπουργού, να περπατήσει στους δρόμους της Αθήνας, από το Μαξίμου μέχρι το Musique Cafe του Παγκρατίου και πάλι πίσω, παρέα με τον υπουργό Οικονομικών έρχεται και σαν απάντηση σε δημοσιεύματα, που θέλουν τον Βαρουφάκη να αποχωρεί από το κυβερνητικό σχήμα.
Ο Αλέξης Τσίπρας κατά την διαδρομή μέχρι το μεζεδοπωλείο στο Παγκράτι, με τον Γιάνη Βαρουφάκη και τους στενούς συνεργάτες του στο Μαξίμου, συνάντησε τον καθηγητή Κοινωνιολογίας Γιώργο Βέλτσο και έσπευσε να τον χαιρετήσει. Ο καθηγητής «κουμπωμένος» και με το γνωστό του ύφος.. κάτι του ψιθύρισε στο αυτί κάνοντας τον Τσίπρα να χαμογελάσει. Το τι του είπε ίσως το διαβάσουμε στις μικροπολιτικές στήλες της εφημερίδας "Τα Νέα" και σίγουρα «κρυπτογραφημένο» στον Νεόκοπο.