ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 6 Ιανουαρίου 2015

Εξελίξεις στο Mega με την Ολγα Τρέμη

Aμέσως μετά του Αη - Γιαννιού αναμένονται οι όποιες εξελίξεις στο Mega και ειδικότερα στο θέμα της παρουσίας και του ρόλου της Ολγας Τρέμη στο κανάλι, για την οποία φαίνεται πως προβάλλει αντιστάσεις ο Φώτης Μπόμπολας.
Προς το παρόν, η απουσία του Σταύρου Ψυχάρη εκτός Αθηνών, όπως και ορισμένων άλλων από τα μέλη του Δ.Σ. του καναλιού, έχει «παγώσει» τις εξελίξεις.
Το κλίμα στη Μεσογείων, παρά την επιτυχία του καναλιού με την κάλυψη της τραγωδίας στην Αδριατική που την οδήγησε στην πρωτιά σε τηλεθέαση, δεν είναι αρκετό για να διασκεδάσει τις ανησυχίες ενόψει εκλογών. Κυρίως λόγω της ανεπάρκειας της κεντρικής παρουσιάστριας αλλά και της ανυπαρξίας σχολιαστών.
Από την άλλη πλευρά, θετικά συζητείται το γεγονός ότι ο Σωτήρης Δανέζης το βράδυ..
της Κυριακής, αφού εκφώνησε το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του καναλιού, λειτουργώντας ως ρεπόρτερ βγήκε στον δρόμο για να βοηθήσει τους συναδέλφους του στον ολονύχτιο τηλεοπτικό μαραθώνιο. Κάτι που πάντως συνήθιζε να κάνει σε πολύ μεγάλα γεγονότα στο παρελθόν και ο Νίκος Στραβελάκης. (Secret/ Παραπολιτικά)