ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 7 Ιανουαρίου 2015

Ο Θεσσαλονικιός που έγινε Πειραιώτης

Γιατί ο Γ. Χρηστοφορίδης κατεβαίνει με τους ΑΝ.ΕΛ. στην Α' Πειραιά

Πρόσκληση να είναι υποψήφιος στο ψηφοδέλτιο νίκης των Ανεξάρτητων Ελλήνων απηύθυνε ο Πάνος Καμμένος στον εκ Θεσσαλονίκης ορμώμενο δημοσιογράφο -και εκδότη της εφημερίδας Το Χωνί- Γιώργο Χρηστοφορίδη ή Χριστοφορίδη. Ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ, μίλησε στην εφημερίδα για την πρωτοβουλία του δημοκρατικού, πατριωτικού, αντιμνημονιακού μετώπου απευθύνοντας την πρόσκλησή του: "Εσείς, που δεν εξαγοραστήκατε, δεν γονατίσατε, δεν προδώσατε, ΟΦΕΙΛΕΤΕ να είστε, κ. Χρηστοφορίδη, υποψήφιος στο ψηφοδέλτιο εγγύησης για το αύριο".
Ο Γ. Χριστοφορίδης, που θα είναι υποψήφιος με τους ΑΝΕΛ στην Α' Πειραιά, (έγραφαν οι zoornalistas σχετικά ΕΔΩ) από την πλευρά του τόνισε: «Πρέπει να συνειδητοποιήσουμε ότι η χώρα βρίσκεται..
υπό κατοχή. Και πρέπει να την απελευθερώσουμε. Αυτό είναι ένα πρόβλημα που πρέπει να λύσει η δική μας γενιά. Τώρα! Εμείς! Σε αυτές τις εκλογές. Αποφάσισα να ενώσω και εγώ τις δυνάμεις μου με ένα κόμμα που κράτησε και κρατά σαφή αντιμνημονιακή στάση όλα αυτά τα χρόνια, όπως είναι οι Ανεξάρτητοι Έλληνες»
 Διαβάστε ολόκληρο το μήνυμα του Γιώργου Χριστοφορίδη ΕΔΩ