ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Κυριακή 4 Ιανουαρίου 2015

Nέα ονόματα - έκπληξη δημοσιογράφων που κατεβαίνουν στις εκλογές

Tελικά είναι τόσο «ψωνάρες» όπως τους αποκαλεί το «σινάφι» (που προφανώς ζηλεύει) ή υπάρχει ειλικρινής πρόθεση και διάθεση να προσφέρουν στα κοινά;;; Ουδείς μπορεί να απαντήσει και μάλλον ούτε οι ίδιοι. Ο λόγος για τους δημοσιογράφους που κατεβαίνουν υποψήφιοι στις εκλογές της 25ης Ιανουαρίου. Και είναι πολλοί εκείνοι των οποιων τα ονοματα έχουν διαρρεύσει στον έντυπο και ηλεκτρονικό Τύπο ότι θα είναι υποψήφιοι. Ανάμεσά τους - εκτός από εκείνα των ήδη γνωστών δημοσιογράφων που κατεβαίνουν χρονια στις εκλογές- και καποια καινούρια που προκαλούν έκπληξη όπως:..
- Νίκος Νικητέας, διαχειριστής τoυ σάιτ enimerosi24 και ειδικός περί τα media, τίθεται στην υπηρεσία του (φίλου του) Σταύρου Θεοδωράκη και μάλλον κατεβαίνει υποψήφιος με το Ποτάμι στη Μεσσηνία από όπου κατάγεται. Το Ποτάμι παρασύρει κι άλλους δημοσιογράφους -φίλους του Σταύρου- όπως τους:  Χριστίνα Ταχιάου κατεβαίνει στη Θεσσαλονίκη, Μιχάλη Καζά στην Αργολίδα και Τάσο Λαζαρίδη στην Αττική.
- Αρης Ραβανός, πολιτικός συντάκτης του Βήματος. Το όνομά του συζητήθηκε στα επιτελεία της ΝΔ προκειμένου ο δημοσιογράφος να συμμετάσχει στις εκλογές με το ψηφοδέλτιο του κόμματος στο νομό Αρτας (από όπου και κατάγεται). Οπως είπε και κάποιος συνάδελφός του «άδικα καλύπτει τόσο καιρό καλύπτει το ρεπορτάζ της Συγγρού;».
- Δημήτρης Τσιόδρας, ποιτικός αναλυτής του ΣΚΑΪ, κατεβαίνει με το Ποτάμι στην Περιφέρεια Αττικής δοκιμάζοντας για πρώτη φορά την εμπειρία της... εφαρμοσμένης πολιτικής. Ο Τσιόδρας έχει διατελέσει και διευθυντής του πρωθυπουργικού γραφείου στην κυβέρνηση Παπαδήμου...

- Γιώργος Χριστοφορίδης, εκδότης-διευθυντής της εφημερίδας «Το Χωνί». Πληροφορίες από το εκλογικό επιτελείο των Ανεξάρτητων Ελλήνων αναφέρουν πως θα είναι υποψήφιος με το κόμμα του Πάνου Καμμένου στον Πειραιά. Παρεμπιπτόντως Το ΧΩΝΙ ενέταξε στον όμιλο του το σάιτ ReddeR.gr που «ενημερώνει κάθε μήνα για τα νέα του Ολυμπιακού 400.000 μοναδικούς επισκέπτες και δέχεται 800.000 επισκέψεις».