ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Πέμπτη 8 Ιανουαρίου 2015

Πολιτικοί γυρολόγοι...

Το εκλογικό άγχος της Νέας Δημοκρατίας την οδηγεί σε παλαιοκομματικές συνταγές υψηλού ρίσκου. Η μεταγραφή της Άντζελας Γκερέκου και εκείνη του Βασίλη Οικονόμου είναι το τελευταίο κόλπο για άνοιγμα στο κέντρο, όχι με ιδεολογικούς - πολιτικούς όρους αλλά στη βάση των deals με συγκεκριμένα πρόσωπα που προέρχονται από την Κεντροαριστερά.
Η υποψήφια τώρα με τη ΝΔ στην Κέρκυρα έγινε υπουργός από τον Γ. Παπανδρέου, στη συνέχεια πέρασε στο βενιζελικό μπλοκ και έτσι έγινε υφυπουργός στην κυβέρνηση Σαμαρά, για να καταλήξει τώρα στη γαλάζια λίστα.
Ο βουλευτής Αττικής Βασίλης Οικονόμου βρέθηκε από το ΠΑΣΟΚ στη ΔΗΜΑΡ και μετά έγινε ανεξάρτητος διαφωνώντας με τη στροφή προς τον ΣΥΡΙΖΑ. Υπερψήφισε τον Στ. Δήμα και αυτό τον έκανε ιδιαίτερα συμπαθή στη ΝΔ που μπορεί να τον τιμήσει ακόμη και με μια θέση στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας προκειμένου να σηματοδοτήσει... διεύρυνση.
Για "κατάντια" έκανε λόγο ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρης Παπαδημούλης, σχετικά..
με  τις μετακινήσεις της Άντζελας Γκερέκου και του Βασίλη Οικονόμου, στη ΝΔ.
«Η ΝΔ, που επέκρινε τον ΣΥΡΙΖΑ για ευκαιριακές συνεργασίες, μαζεύει στις λίστες της, μέσα στον πανικό της, πολιτικούς γυρολόγους. Κατάντια...», εγραψε στο Twitter ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.
- πηγή: nonews