ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Παρασκευή 16 Ιανουαρίου 2015

Κολλημένο στην τρίτη θέση το Μega

Τελικά η... ανανέωση των ειδήσεων του τηλεοπτικού σταθμού Mega με την επιστροφή της Ολγας Τρέμη και την επιστράτευση του «λαικού» Νίκου Ευαγγελάτου δεν έχουν βοηθήσει το δελτίο που βρίσκεται κολλημένοστην τρίτη θέση.
Πρώτος στις τηλεθεάσεις παραμένει ο ΑΝΤ1, δεύτερος ο Alpha Ο ΑΝΤ1 οδήγησε και χθες τη «μάχη» των ειδήσεων των 8 μ.μ., αφήνοντας ξανά αρκετά πίσω το κεντρικό δελτίο του Mega, το οποίο μένει πίσω και από το κεντρικό δελτίο του Alpha που προηγείται χρονικά.
Σύμφωνα με τις μετρήσεις, στη ζώνη 8 με 9 μ.μ. το κεντρικό δελτίο του ΑΝΤ1 ήταν πρώτο με 23,8% στο σύνολο του κοινού, την ώρα που το Mega σημείωνε 17%.
Το κεντρικό δελτίο του Alpha που μεταδίδεται 7 με 8 μ.μ. είχε στη ζώνη του συγκεντρώσει 21,1%,..
τερματίζοντας καθαρά δεύτερο -με βλέψεις κορυφής. Στο νεανικό κοινό, οι διαφορές διατηρήθηκαν, αν και τα ποσοστά ήταν χαμηλότερα.
Στη ζώνη των 8 μ.μ. ο ΑΝΤ1 ήρθε πρώτος με 18,9%, ενώ το Mega έμεινε στο 14% (πρώτο στη ζώνη θριαμβευτικά το «Κάτι ψήνεται» με 24,4%).