ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 12 Ιανουαρίου 2015

Ασυλία στους αφερέγγυους εργοδότες των ΜΜΕ

Επιστολή προς τους Υπουργούς Δικαιοσύνης και Δημόσιας Τάξης απέστειλε η Ενωση Συντακτών Ημερησίων Εφημερίδων Αθηνών (ΕΣΗΕΑ) με την οποία διαμαρτύρεται και ζητεί εξηγήσεις γιατί δεν κατέστη δυνατή η αυτόφωρη διαδικασία για τον Θωμά Λιακουνάκο του «Κέρδους» και Χάρη Οικονομόπουλο της Τρίτης Οψης («Ελευθεροτυπία»), αντίστοιχα. Η επιστολή της ΕΣΗΕΑ έχει ως εξής:
«Σας γνωστοποιούμε ότι κατατέθηκαν εκ μέρους συναδέλφων μας, έγκαιρα και εντός των χρονικών ορίων της αυτόφωρης διαδικασίας, μηνύσεις εις βάρος των εκτελεστικών μελών και κατά νόμον υπεύθυνων των διοικητικών συμβουλίων των ανωνύμων εταιρειών ΚΕΡΔΟΣ ΕΚΔΟΤΙΚΗ Α.Ε. και ΤΡΙΤΗ ΟΨΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΝΤΥΠΩΝ & ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΕΚΔΟΣΕΩΝ, η πρώτη στις υπηρεσίες της Εισαγγελίας Αθηνών, η δεύτερη στο αστυνομικό τμήμα Συντάγματος για μη καταβολή του δώρου Χριστουγέννων 2014. Θα θέλαμε να μας γνωρίσετε αν αναζητήθηκαν οι υπεύθυνοι και για ποιον λόγο δεν κατέστη δυνατή η κίνηση της αυτόφωρης.. 
διαδικασίας. Το προκύψαν μείζον θέμα το θέτουμε διότι ούτε εφέτος ούτε τα προηγούμενα έτη υπήρξαν απτά αποτελέσματα, ως προς την κίνηση της διαδικασίας του αυτοφώρου, κατά των αφερέγγυων εργοδοτών».