ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 14 Ιανουαρίου 2015

Ο «Νικόλας» ξέρει μπάλα

«Βρείτε τον πατέρα του Νικόλα, θέλω δηλώσεις!» Τελικά (όπως έγραψαν οι zoornalistas) οι διευθυντές και οι αρχισυντάκτες έδωσαν τις εντολές τους στους ρεπορτερ των εφημερίδων κι αυτοί άρχισαν τα τηλέφωνα και ξεχύθηκαν στους δρόμους.
Ο πατέρας του Νικόλα αλλά και ο 14χρονος που πρωταγωνιστεί στο τηλεοπτικό προεκλογικό σποτ με τον Σαμαρά, βρέθηκαν (τουλάχιστον από την εφημερίδα Εθνος)! Οπως γράφουν ο Γ. Φώσκολος και η Βάσω Νούσια ο Νικόλας της διαφήμισης είναι, γιος του Αλέξανδρου Κ. και ο μεγαλύτερος σε μια οικογένεια με συνολικά τέσσερα παιδιά, που ζει στον Αγιο Ιερόθεο Περιστερίου στην Αττική. Εχει ξανασυμμετάσχει στο παρελθόν σε  διαφημίσεις προιόντων  και λέγεται πως η.. άνεσή του με τον φακό και τα  χαρακτηριστικά του τον βοήθησαν να επιλεγεί για το σποτ με τον Σαμαρά.
Ο Νικόλας δεν ήταν η πρώτη φορά που κλωτσούσε μπάλα ποδοσφαίρου. Κάθε άλλο. Ο 14χρονος πρωταγωνιστής του διαφημιστικού μηνύματος είναι ποδοσφαιριστής στον Ερασιτέχνη Ατρόμητο.
Παίζει κεντρικός αμυντικός και όπως λένε άνθρωποι που τον ξέρουν και τον έχουν δει επί το έργον πρόκειται περί ενός εξαιρετικού ταλέντου.
Είναι αλήθεια όμως ότι ο πατέρας του τα βλέπει δύσκολα; Για το τι... είπε, τελικά, στον πατέρα του, ο οποίος λέγεται πως έλκει την καταγωγή του από την Κέρκυρα, αυτό μάλλον θα μείνει οικογενειακό μυστικό...