ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Σάββατο 4 Οκτωβρίου 2014

Ακούει ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος, Led Zeppelin;

Καθώς φαίνεται, μάλλον όχι. 
Όμως, σταθείτε, γιατί να είναι κακό από μία δημοσιογραφική εκπομπή (δημοσιογραφική, προσοχή), όχι φυσικά την καλύτερη αλλά όχι και σαν τα μεσημεριανά πάνελ, να μεταδίδεται ένα πεντάλεπτο αφιέρωμα στους (αγαπημένους μου, προσωπικά) Led Zeppelin; Έχω κι έναν λόγο παραπάνω, δηλαδή... Ειδικά όταν το συγκεκριμένο απόσπασμα δεν είναι και τόσο κακό, τελικά.
Αν εξαιρέσεις αυτό το στόμφο του Μπογδάνου, τη μεγαλομανία και το πομπώδες ύφος, το έβλεπες ευχάριστα. Κι εντάξει, μπορεί η επιμονή του να αναφέρεται στα ναρκωτικά που έπαιρνε το συγκρότημα, «όλα τα ναρκωτικά του κόσμου», επιμονή που μοιάζει και είναι γραφική στους.. 
παροικούντες τη μουσική Ιερουσαλήμ, αλλά σκεφτείτε και που απευθύνεται. Σε ένα ευρύτερο, τηλεοπτικό κοινό που δεν γνωρίζει παρά ελάχιστα για τους Zep. Οπότε πρέπει να τους κεντρίσει και κάπως το ενδιαφέρον, δεν αρκεί να τους πει μόνο για τα τραγούδια του συγκροτήματος, πρέπει να προσθέσει κάτι... πικάντικο. Και μην το πάρουμε λέξη με λέξη, θα βρούμε πολλά.
Γι΄ αυτό και κάπως με ξενίζουν οι επιθέσεις στο Μπογδάνο για το συγκεκριμένο. Να του επιτεθούμε ναι, αλλά για τους σωστούς λόγους. Τελικά ακούει ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος, Led Zeppelin;



Θα μας μείνει αναπάντητο το ερώτημα.
-Δ. Κανελλόπουλος / e-tetradio