ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Κυριακή 28 Σεπτεμβρίου 2014

Σύντροφοι καταναλωτές!..

Από τον φίλο καλλιτέχνη Τζίμη Πανούση λάβαμε mail σχετικά με την έκτακτη εμφάνισή του, για 10 μόνο παραστάσεις, στο Guantanamo Club στην Ακτή Πειραιώς.
Κάποιοι κάνουν λόγο για «αρπαχτή» (χαλάλι του) αλλά οι γνωρίζοντες επιμένουν ότι ο... Τζιπάκος δεν αντέχει περισσότερες εμφανίσεις λόγω του προχωρημένου της ηλικίας του και των μικροπροβλημάτων υγείας που αντιμετωπίσε στο πρόσφατο παρελθόν.
Πάντως σε κάθε περίπτωση η επανεμφάνιση του Τζίμη Πανούση αποτελεί αντίβαρο στις ολοένα και πιο συχνές εμφανίσεις του καλλιτέχνη συναδέλφου του, Γιώργου Νταλάρα.
Ας δούμε όμως το ενδιαφέρον κάλεσμα του... συμπαγή καλλιτέχνη Τζίμη Πανούση:..
«Σύντροφοι καταναλωτές, από την Παρασκευή 17 Οκτωβρίου και για 10 μόνο παραστάσεις, ο συμπαγής καλλιτέχνης Τζίμης Πανούσης θα παρουσιάσει το Χωρατόριο 3 (Horatorio) σε Ρε Μίζερο στο Guantanamo Club στην Ακτή Πειραιώς 178.
Τηλέφωνο κρατήσεων για κρατούμενους 210.3418020.
Κάθε Παρασκευή και Σάββατο ο όρθιος κωμικός με τις ειδικές ατάκες, σ’ ένα οργανωμένο παραλήρημα με σεξιστικά αστεία και αντικομματικές εμμονές, μέχρι να έρθει ο ΣΥΡΙΖΑ να μας αναμορφώσει με ρατσιστικά νομοσχέδια πολιτικού ορθολογισμού.
Είμαστε όλοι άνεργοι, άνευροι και παραδομένοι στον ψηφιακό μεσαίωνα! Ελάτε να ενώσουμε τη θλίψη μας και να την κάνουμε αμήχανο γέλιο...
Με αγωνιστικούς χαιρετισμούς,
Τζίμης Πανούσης»