ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 15 Σεπτεμβρίου 2014

O Aλαφούζος θέλει τη Στάη στη θέση του Μαλέλη

Την ώρα που επιβεβαιώνεται από  πολλές πηγές ότι η Ελλη Στάη πάει στο Φάληρο με εβδομαδιαία εκπομπή (ούτε η ίδια το έχει διαψεύσει), τόσο πληθαίνουν οι διαρροές ότι ο Γιάννης Αλαφούζος συζητάει μαζί της για κάτι μεγαλύτερο.
 Σύμφωνα με όσα ακούγονται αλλά και με πληροφορίες που είδαν το φως της δημοσιοτητας την περaσμένη εβδομάδα, το αφεντικό του ΣΚΑΪ πρότεινε, λέει, στην Ελλη Στάη να αναλάβει το τιμόνι του καναλιού αντικαθιστώντας εν ευθέτω χρόνω τον Σταμάτη Μαλέλη που ψάχνεται να φύγει από το Φάληρο. «Θα κάνεις εν λευκώ κουμάντο στο κανάλι» ήταν,.. σύμφωνα με το Secret των Παραπολιτικών, η πρόταση του Αλαφούζου προς την τηλεπαρουσιάστρια που αιφνιδιάστηκε. Το αφεντικό μάλιστα του ΣΚΑΪ- στην προσπάθειά του, λέει, να πείσει την Στάη να αναλάβει το κανάλι- επικαλέστηκε την καλή σχέση του με επιχειρηματίες, με τους οποίους κατά σύμπτωση έχει στενή φιλία και η δημοσιογράφος!       
Τώρα τι σχέση έχει η Ελλη Στάη -παρά την πείρα της ως τηλεπαρουσιάστρια- με τη γενική διεύθυνση ειδήσεων και ενημέρωσης ενός καναλιού (και μάλιστα πανελλαδικής εμβέλειας), μόνο ο Αλαφούζος μπορεί να το γνωρίζει και να το εξηγήσει και στα υπόλοιπα στελέχη του Φαλήρου...Εκτός αν θεωρεί ότι η Στάη μπορεί να διευθύνει τον ΣΚΑΪ με την ίδια άνεση που έχει στο newsroom του TheToc.