ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 15 Σεπτεμβρίου 2014

Με σούπερ έκδοση η «King Bet» της Τρίτης!

Η κορυφαία στοιχηματική εφημερίδα κυκλοφορεί την Τρίτη 16 Σεπτεμβρίου με μια έκδοση έκπληξη, με 96 «σεντονάτες» σελίδες με αφορμή την έναρξη των ομίλων σε Champions και Europa League, στατιστικά, προτάσεις και special bets!
Σαράντα γήπεδα, 80 ομάδες, χιλιάδες ποδοσφαιριστές, εκατομμύρια θεατές, δισεκατομμύρια τηλεθεατές. Αυτοί οι... πρόχειροι αριθμοί συνοδεύουν τα δύο ευρωπαϊκά Κύπελλα που σηκώνουν το προσεχές τριήμερο: Champions και Europa League.
Με αφορμή την έναρξη των ομίλων, η «King Bet» κυκλοφορεί την Τρίτη 16 Σεπτεμβρίου με μια έκδοση έκπληξη, με 96 «σεντονάτες» σελίδες.
Με πλήρες ρεπορτάζ για τα 40 ματς, τα ρόστερ και των 80 ομάδων, προτάσεις, πλούσια στατιστικά,..  ιστορικά στοιχεία, παράδοση, επιδόσεις διαιτητών, πολλά ρεκόρ, συνέντευξη του Γιώργου Δώνη, με έξτρα ειδικά στοιχήματα και πολλά ακόμα.
Για όλα τα ματς, με πλούσια στατιστικά, πίνακες, πλήρες ρεπορτάζ και στήλες με προτάσεις θα βρείτε στις σελίδες της «King Bet» που κυκλοφορεί κάθε Τρίτη και Παρασκευή στα περίπτερα.